PETARDA ARSENALA ZA POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Kanonada "TOBDŽIJA" protiv Kristal Palasa!

Autor:

Sport

20.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominantna partija izabranika Mikaela Artete.

PETARDA ARSENALA ZA POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Kanonada "TOBDŽIJA" protiv Kristal Palasa!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala savladali su Kristal Palas 5:0 (2:0) u meču 21. kola Premijer lige Engleske i nastavili da prate lidere Liverpul i Manesčester siti.

 

 

Strelci za Artetin tim bili su Gabriel, Trosar i Martineli dva puta, kao i golman Henderson kome je pripisan autogol.

Sve vredno pomena, većina golova i šanse, stali su u sat vremena meča na "Emirejts" stadionu gde su "Tobdžije" upisale prvu pobedu posle tri kola.

 

Na remi sa Liverpulom (1:1) nadovezali su se porazi od Vest Hema (0:2) i Fulama (1:2), posebno bolni jer su došli od gradskih rivala no kiks protiv trećeg tima iz Londona u nizu bio bi previše za Arsenal.

Sa Kristal Palasom nije smelo biti greške, niti je moglo biti sa timom koji se nalazi u najgorem mogućem momentu. Ekipa koja je u poslednjih devet utakmica pobedila samo jednom, i to u minuloj rundi, bilo je sve što je potrebno da se Arsenal vrati u pobednički ritam.

"Tobdžije" su povele preko Gabriela već u 11. minutu, da bi Henderson u 37. nespretno sam sebe savladao i postavio konačan rezultat za prvih 45 minuta.

Arsenal je dominirao u posedu, pobedu su potvrdili trećim golom preko Trosara, da bi Martineli zablistao u momentima kada su svi čekali poslednji zvižduk sudije.

Brazilac je postigao dva gola u roku od minuta (u 94. i 95. minutu), jedan vrlo sličan drugom, pretrčavši tromu odbranu gostiju, oba puta na gotovo identičan način savladavši golmana Palasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading