SPORT NA TV: Nastavlja se LUDNICA Lige šampiona! Evo GDE možete GLEDATI mečeve!

Autor:

Sport

14.02.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lacio i Sosijedad u nemogućoj misiji!

SPORT NA TV: Nastavlja se LUDNICA Lige šampiona! Evo GDE možete GLEDATI mečeve!

Foto: Uefa.com

Liga šampiona

Večerašnji dueli u osmini finala Lige šampiona trebalo bi, barem ako je suditi na osnovu prognoza kladionica i poznavalaca fudbala, da budu rutina za fudbalske gigante.

BAJERN - LACIO

 

 

Bajern će u dvoboju ekipa iz "liga petice" gostovati Laciju, timu kojeg je već isprašio pre tri sezone na istoj stepenici u elitnom takmičenju, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena sport Premium 1 od 21.00 časova!

Naime, kvota na Nemce je samo 1,70 dok je na Italijane čak 5,10, što se retko viđa kada je u pitanju domaćin na ovakvom nivou takmičenja. Međutim, ako se zna da su Bavarci pre tri sezone slavili u Rimu sa 4:1 i kod kuće sa 2:1 jasno je zašto mnogi očekuju da se istorija ponovi.

Tim pre što se treneru Bajerna Tomasu Tuhelu ozbiljno drma klupa jer im polako ali sigurno izmiče titula u Bundesligi i to zbog Leverpuzena koji ih je za vikend isprašio sa 3:0. Zato će nemački strateg morati da se vadi baš na Olimpiku.

S druge strane, Lacio je proteklog vikenda savladao Kaljari u gostima, ali mu ni to nije puno pomoglo da se pomeri na tabeli na kojoj je trenutno na osmom mestu koje uopšte ne vodi u Evropu na jesen, ša i domaćini moraju da zapnu iz sve snage u nameri da naprave čudo.

PSŽ - SOSIJEDAD

 


Kada je u pitanju drugi meč večeri, PSŽ je takođe apsolutni favorit protiv Sosijedada, a direktan prenos utakmice je na kanalu Arena sport Premium 3 od 21.00 časova!

 

Pred "svecima" je još jedna godina u kojoj će pokušati da se domognu "ušatog pehara", s tom razlikom da ove godine imaju po mnogima slabiji tim u odnosu na sve prethodne sezone.

Prethodne dve sezone francuska ekipa je ispadala baš u osmini finala, pa sada navijači veruju da bi španska ekipa mogla biti rival po meri da se ode korak dalje.

Međutim, i Sosijedad ima svoju računicu i želi da povratak posle jedne decenije u Ligu šampiona obeleži najvećim uspehom u svojoj istoriji i da ode korak dalje nego pre 20 godina, kada ih je Lion zaustavio u osmini finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading