PODRHTAVA MARAKANA: Stiglo BRUTALNO POJAČANJE! Reprezentativac se vratio u Crvenu zvezdu!

Autor: P. Z.

Sport

13.02.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije biće mnogo jači u nastavku sezone.

PODRHTAVA MARAKANA: Stiglo BRUTALNO POJAČANJE! Reprezentativac se vratio u Crvenu zvezdu!

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Južne Koreje Hvang In-Bom vratio se konačno u Beograd sa Azijskog kupa, gde je njegov nacionalni tim eliminisan u polufinalu.

Povratak Hvanga mnogo će značiti četi Vladana Milojevića u borbi za titulu prvaka Srbije, pošto je Korejac jesenas pokazao da je jedan od najboljih igrača crveno-belih.

Ipak, pošto je došlo do promene stručnog štaba, a Hvang nije prošao pripreme sa ekipom, sigurno će mu biti potrebno neko vreme da uđe u sistem igre. Baš zbog toga, Milojevića i navijače Crvene zvezde raduje što se In-Bom priključio saigračima i već je odradio prvi trening po povratku iz Azije.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Hvang In-Bom

Veoma mi je nedostajala Crvena zvezda, pogotov saigrači i treneri. Kao i navijači. Uzbuđen sam što ću opet igrati na Marakani - rekao je Hvang u razgovoru za klupsku televiziju Crvene zvezde.

Centralni vezista iz Južne Koreje je ove sezone odigrao 18 utakmica u crveno-belom dresu u svim takmičenjima, a uspeo je da postigne dva gola i da zabeleži dve asistencije. Na proleće bi navijači prvaka Srbije mogli da očekuju još bolje partije od njega, pošto se sa Azijskog kupa vraća u sjajnoj formi, jer je na šest mečeva upisao jedan pogodak i dve asistencije.

Podsetimo, osim Hvanga, crveno-belima u narednom periodu treba da se priključi i Žan Filip Kraso, koji je sa reprezentacijom Obale Slonovače postao šampion Afrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading