BRUKA JUVENTUSA BEZ VLAHOVIĆA: Samardžićev Udineze POKORIO Torino!

Autor:

Sport

12.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajna utakmica izabranika Masimilijana Alegrija.

BRUKA JUVENTUSA BEZ VLAHOVIĆA: Samardžićev Udineze POKORIO Torino!

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Fudbaleri Juventusa poraženi su na domaćem terenu od Udinezea rezultatom 1:0 u 24. kolu Serije A i na taj način dodatno uvećali zaostatak za vodećim Interom.

Trener "Stare Dame" Masimilijano Alegri nije mogao da računa na Dušana Vlahovića koji je propustio meč zbog povrede, a na klupi je ostavio drugogo reprezentativca Srbije Filipa Kostića.

Alegri je često kritikovao Vlahovića, u prethodnom kolu i porazu od Intera 1:0 upravo Ducija je naveo kao glavni razlog poraza, tako da ostaje da se vidi šrta mu je sada izgovor za očajnu partiju svog tima.

 

 

Trenutak odluke dogodio se u 25. minutu. Posle prekida koji je izveo Lazar Samardžić, Lautaro Đaneti je bio najspretniji u šesnaestercu Juventusa i odbitak je poslao u mrežu.

Dovoljno za ogromna tri boda i tek treći trijumf u Seriji A ove sezone! Ovom pobedom Udineze je pobegao iz zone ispadanja.

Juventus je tokom čitavog meča imao kontrolu poseda, uputili su čak 13 udaraca u okvir gola protivnika, ali ni jedan nije završio u mreži.

Prednjačio je u promašajima Arkadijuš Milik. Poljak je bio zamena povređenom Vlahoviću, ali definitivnio nije opravdao ukazano poverenje.

Juventus ostaje na drugoj poziciji Serije A sa 53 osvojena boda, samo jednim više od prvog pratioca Milana, a čak sedam manje(uz utakmicu više) od vodećeg Intera.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading