KRASO IGRA ZA KONTINENTALNI TROFEJ, ALI MU SAIGRAČ NE ŽELI DOBRO! Evo koji fudbaler ZVEZDE "maleriše"!

Autor:

Sport

11.02.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv sukom na društvenim mrežama.

KRASO IGRA ZA KONTINENTALNI TROFEJ, ALI MU SAIGRAČ NE ŽELI DOBRO! Evo koji fudbaler ZVEZDE "maleriše"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Obale Slonovače trenutno igraju finale Afričkog kupa nacija protiv Nigerije. Na meču se naravno nalazi i fudbaler Crvene zvezde, Žan-Filip Kraso, a s obzirom da su on i ekipa domaćini, svakako da su favorizovani na ovom duelu. 

Mnoge lepe želje i čestitke su pristigle iz Srbije za Kraso uoči ovog susreta. Video poruke Bukarija, Šljivića, Lučića, Đige i Ivanića saigraču objavljene su na nalogu na društvenoj mreži "Instagram" Crvene zvezde. 

Ipak, došla je i jedna veoma drugačija po sadržini. Neko nije želeo dobro svom saigraču sa Marakane u finalu - to je naravno bio Piter Olajinka. Nigerijski napadač će naravno navijati za svoju selekciju u završnom okršaju prvenstva, nezavisno od dobrog partnerstva sa Krasoom. 

 

 

- Nije moguće prijatelji, Nigerija osvaja! -, napisao je Olajinka u komentaru uz nekoliko nigerijskih zastava.

Naravno, u pitanju je prijateljska šala koja samo pokazuje da hemija u ekipi Crvene zvezde samo raste iz dana u dan. Kraso će se po zaršetku Afričkog kupa nacija vratiti u Beograd, i pomoći crveno-belima sa obavezama u Superligi Srbije. Sledeću utakmicu tim iz Ljutice Bogdana igra sa Novim Pazarom u gostima 17. februara. 

Što se Krasoa tiče, njegove igre na prvenstvu Afrike su ga dodatno preporučile Vladanu Milojeviću. Ukupno je odigrao pet utakmice, tri je započeo u startnoj postavi, a uspeo je da se upiše u listu strelaca jednom, kao i da stvori jednu veliku šansu za svoju ekipu. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading