BRIGA ZA MILOJEVIĆA! Kraso još neće u Beograd, ali nije to NAJVEĆI problem za trenera Zvezde! Domaćin u POLUFINALU, posle meča HAOS! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Obale Slonovače pobedila je u produžecima Mali rezultatom 2:1 i prošla u polufinale Kupa Afričkih nacija.

BRIGA ZA MILOJEVIĆA! Kraso još neće u Beograd, ali nije to NAJVEĆI problem za trenera Zvezde! Domaćin u POLUFINALU, posle meča HAOS! (VIDEO)

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

U Crvenoj zvezdi pomno prate dešavanja na KAN, pošto je u reprezentaciji "slonova" i njihov napadač Žan Filip Kraso, koji zbog obaveza u nacionalnom timu nije prošao pripreme kod novog/starog trenera Vladana Milojevića.

Fudbaler srpskog šampiona ne da nije igrao u ovom meču, iako je u prethodnom protiv Senegala bio starter i zamenjen je u 72. minutu, nego njegovog imena nije bilo ni u protokolu! Još uvek nije poznat razlog njegovog izostanka, što posebno brine čelnike kluba s Marakane.

Iako su igrači Obale Slonovače do eliminacione runde stigli srećno, kao jedna od najboljih trećeplasiranih selekcija, uspeo je domaćin da posle velike borbe izbori plasman u polufinale, savladavši kroz dramu i produžetak Mali s 2:1.

Gosti su već u 17. minutu dobili veliku priliku da povedu. Iz penala je tukao Adama Traore, a njegov udarac je zaustavio golman Jahija Fofana.

Pred kraj poluvremena, Obalu Slonovače je zadesila nevolja. Zbog drugog žutog kartona u svlačionicu je morao štoper Kosunu, igrač Leverkuzena.

Očekivano, Mali je imao ogromnu prednost u posedu lopte u drugom poluvremenu. Poveo je u 71. minutu, a strelac je bio Nene, fudbaler Salcburga.

Bližio se kraj, a tada je Obala Slonovače pokazala da ima devet života. U 90. minutu je izjednačio Sajmon Adingra, napadač Brajtona.

Meč je otišao u produžetke, gde je najbolju šansu imao Sebastijen Aler. Pogodio je prečku. Ipak, iako su penali bili “viđeni”, do njih nije došlo. Igran je drugi minut nadoknade kada je sa 18 metara pucao Seko Fofana. Lopta je zakačila Umara Dijakitea, fudbalera Remsa i odsela u mreži! Dijakite je zbog preteranog slavlja i isključen, ali Mali više nije imao vremena.

Posle utakmice reprezentativci Malija napali su sudijsku trojku sa željom da se obračunaju zbog poraza, nezadovoljni njihovim odlukama, dok je njihovom selektoru pozlilo, pa su morali vodom da ga umivaju, kako bi došao sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading