ONI SU ZVEZDINE "ZLATNE KOKE"! NEĆETE VEROVATI KOLIKO VREDE stranci na Marakani!

Autor:

Sport

16.01.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u svojim redovima ima pravo bogatstvo..

ONI SU ZVEZDINE "ZLATNE KOKE"! NEĆETE VEROVATI KOLIKO VREDE stranci na Marakani!

Foto: Starsport, tanjug/ap

Fudbalski klub Crvena zvezda u jeku je priprema za nastavak Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića okupili su se 10. januara i vredno se spremaju za nastavak sezone.

Novi-stari šef stručnog štaba je na "slatkim mukama", pošto će mu neki od nosilaca igre propustiti pripreme zbog obaveza sa nacionalinim timovima.

Hvang, Kraso, Kangva, Điga i Bukari su imena fudbalera koji izostaju zbog obaveza u Kupu Afričkih nacija i Kupu Azije, a Zvezda ima razloga za ponos.

Naime,  Crvena zvezda je jedini klub na svetu koji ima strelca i u Kupu Afričkih nacija i u Kupu Azije, nakon što je za Obalu Slonovače pogodio Kraso, a za Južnu Koreju In-Bom Hvang!

MILIONI NA MARAKANI

Ono što posebno može da obraduje čelnike kluba iz Ljutice Bogdana je vrednost pomenutih fudbalera, koja konstantno raste.

1. OSMAN BUKARI - 10 miliona evra.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

 

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde golovima u Ligi šampiona i fantastičnim partijama zainteresovao je brojne klubove u Evropi. Deset miliona evra je ozbiljna tržišna vrednost, posebno ako se uzme u obzir da su crveno-beli za reprezentativca Gane platili tri miliona evra, tako da mu je vrednost skočila više nego trostruko.

2. IN - BOM HVANG - 8 miliona evra

Republika

Foto: Starsport

In- Bom Hvang

 

Došao je Hvang na Marakanu kao najskuplji transfer u istoriji kluba, pošto je za njegovo obeštećenje plaćeno 5 miliona evra, ali je dobrim igrama, nakon samo polusezone u klubu, njegova vrednost drastično porasla.

3. NASER ĐIGA - 5 miliona evra

Republika

Foto: Starsport

Naser Điga

 

Mladi fudbaler iz Burkine faso došao je na pozajmicu iz Bazela uz opciju otkupa ugovora.

Dobijao je šansu u Ligi šampiona, bio je starter, tako da mu je tržišna vrednost porasla.

4. ŽAN-FILIP KRASO - 4 miliona evra

Republika

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

 

Kreativni ofanzivac iz Obale Slonovače blistao je u dresu Crvene zvezde na početku sezone. Kraso je pao u nemilost Baraka Bahara, tako da je u drugoj polovini ređe dobijao šansu, ali to nije uticalo na njegovu vrednost.

Pokazao je Kraso kakav je majstor golom i asistencijom u prvoj utakmici protiv Gvineje Bisao na Kupu Afričkih nacija, a u Zvezdi trljaju ruke. Kraso je u Zvezdu došao kao slobodan igrač, tako da će klub sa Marakane značajno zaraditi u slučaju prodaje.

5. KINGS KANGVA - 3 miliona evra

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva

 

Kings Kangva je došao u Crvenu zvezdu 2022. godine iz Arsenala iz Tule u transferu vrednom 1.5 miliona evra.

Omaleni vezista je dobijao šansu, da bi dolaskom Baraka Bahara više vremena provodio na klupi nego na terenu, ali to nije uticalo da mu duplo poraste tržišna vrednost koja sada iznosi tri miona evra.

Stranci u Crvenoj zvezdi vrede 30 miliona evra, što je podatak za svako poštovanje. Na treneru Vladanu Milojeviću je da proceni ko od njih mora da ostane u klubu, a na čijem transferu će klub dobro zaraditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading