SPEKTAKL U NAJAVI I VELIKA ČAST! Predsednik FSS otkrio: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZOVE SRBIJU na oproštajni meč!

Autor: M. M.

Sport

11.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni fudbaler nas ceni.

SPEKTAKL U NAJAVI I VELIKA ČAST! Predsednik FSS otkrio: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZOVE SRBIJU na oproštajni meč!

Foto: Tanjug

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović gostovao je u nedelju u emisiji Jutro na TV Prva i tom prilikom izjavio da je odluka UEFA da naredni Kongres održi u Beogradu 3. aprila 2025. godine, velika čast za naš fudbal i dokaz da Fudbalski savez Srbije uživa ogroman ugled među fudbalskim zvaničnicima u Evropi.

Potvrda tih reči, između ostalog, stiže i od Zlatana Ibrahimovića, proslavljenog švedskog fudbalera s naših prostora.

- Srbija je uvek bila raspoložena da svima izađe u susret, a najbolje smo na svojoj koži osetili šta znači kada vam neko zabrani da igrate velika takmieenja. Posle Rusije i Kipra, očekuju nas mečevi sa Austrijom i Švedskom, a za nas je velika čast što Šveđani razmišljaju o tome da se jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala, Zlatan Ibrahimović, baš protiv naše reprezentacije oprosti od dresa državnog tima - konstatovao je potpredsednik FSS i otkrio da se u Parizu razgovaralo i o moguanosti da Beograd posle 2027. godine bude domaćin još jednog velikog fudbalskog događaja:

- Izgradnja Nacionalnog stadiona koji je svakako najvažniji projekat u narednom periodu daje nam moguanost da apliciramo za organizaciju finalne utakmice jednog velikog evropskog takmieenja. Beograd ima sve preduslove da vrlo brzo postane centar evropskog fudbala - zaključio je Branislav Nedimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading