POTRES U SVETU FUDBALA! VRELA Kim Kardašijan se dopisuje sa PREDSEDNIKOM FIFA! (FOTO)

Autor:

Sport

08.02.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovom duu se niko nije nadao.

POTRES U SVETU FUDBALA! VRELA Kim Kardašijan se dopisuje sa PREDSEDNIKOM FIFA! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Đani Infantino komunicira sa Kim Kardašijan o Svetskom prvenstvu 2026.

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino nedavno je otkrio zanimljivu prepisku koju je vodio sa poznatom američkom rijaliti zvezdom Kim Kardašijan. Na svom Instagram profilu, Infantino je podelio fotografiju ove neobične komunikacije, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Neobična saradnja: Đani Infantino i Kim Kardašijan

 

 


Đani Infantino je čuo da je Kim Kardašijan pokazala interesovanje za fudbalske mečeve, te je odlučio da joj se obrati putem Instagrama. Oboje su se složili da će se uskoro dogoditi neki "potres" koji vrlo verovatno znači kolaboraciju. Ova komunikacija između predsednika FIFA-e i poznate rijaliti zvezde sigurno će izazvati dodatnu pažnju i interesovanje javnosti, s obzirom na to da samo na Instagramu Kim Kardašijan ima čak 365 miliona pratilaca.

Ovakva neobična saradnja može imati značajan uticaj na popularizaciju Svetskog prvenstva 2026. doprinoseći širenju interesovanja za ovaj globalni sportski događaj.

 

 

Spektakl nove dimenzije: Svetsko prvenstvo 2026.

Svetsko prvenstvo 2026. godine obeležiće se kao najmasovnije do sada, s obzirom da će po prvi put u istoriji učestvovati čak 48 reprezentacija. Ovo veliko takmičenje će se održati u ukupno 16 gradova širom SAD, Kanade i Meksika, što će sigurno doprineti raznovrsnosti same manifestacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading