NIJE BJELICA JEDINI KOME JE PETKOVIĆ PRETIO: Evo KAKO se SILEDŽIJA poneo prema Crvenoj zvezdi zbog DUGOVA!

Autor:

Sport

07.02.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju.

NIJE BJELICA JEDINI KOME JE PETKOVIĆ PRETIO: Evo KAKO se SILEDŽIJA poneo prema Crvenoj zvezdi zbog DUGOVA!

Foto: Starsport

Nikola Pwtković

Strasti oko incidenta koji je potresao javnost i šokirao sportski svet se ne smiruju. Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković napao je makazama košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici pred decom i zapretio mu nizom gnusnih uvreda pominjući mu i naslednike. Ovaj događaj je izazvao mnogo bure, ali ovo nije prvi put da se Petković odlučio na slične poteze.

Naime, bivši Zvezdin fudbaler je svojevremeno imao problem oko neisplaćenih zarada na Marakani, pa je u jednom momentu povukao i menicu.

Republika

Foto: Starsport

Petković u Zvezdinom dresu

- Zvezdaš sam otkako znam za sebe i nikada ne bih bežao od svog kluba. Uvek ću biti spreman da razgovaram sa Zvezdom, ali ne garantujem da bismo se i dogovorili. Znam samo da bi Zvezdi Nikola Petković sada dobrodošao, bilo na poziciji štopera, bilo kao levi bek. Ali, niko me sa Marakane nije zvao i sada ne bih o tome razgovarao. Oprostio sam Zvezdi 60.000 evra, ali je i pored toga ostalo još novca koji sam zaradio, a nisam dobio. Prethodna uprava me je zavlačila, obećavali su pare u julu, pa u avgustu, a kada sam video da od toga nema ništa pustio sam menicu - rekao je svojevremeno Petković 2012. godine nakon što je napustio klub i otišao u Hapoel.

Ipak, nedugo posle toga, nekoliko nedelja kasnije, povukao je menicu u iznosu od 100.000 evra i tada se po treći put vratio na Marakanu, ali se tih 100.000 evra nije odrekao, već je samo izašao klubu u susret oko reprogramiranja tog duga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading