ZLATAN PONOVO DOMINIRAO UZ SRPSKU MUZIKU: Sanremom se orila LEPA BRENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prvi put da ulazi na scenu uz naše hitove.

ZLATAN PONOVO DOMINIRAO UZ SRPSKU MUZIKU: Sanremom se orila LEPA BRENA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović ponovo je privukao pažnju javnosti svojom pojavom na festivalu u San Remu. Ovaj bivši igrač mnogih klubova, čiji su koreni iz Bosne i Hercegovine, izazvao je oduševljenje mnogobrojne publike u Italiji svojim pristupom i šarmom.

Zlatan Ibrahimović je rado viđen gost na festivalu u San Remu, a ove godine nije bio izuzetak. Pojavio se na festivalu i iznenadio publiku svojim opuštenim pristupom. On je čak izašao i uz još jednu hit pesmu sa naših prostora - Lepa Brena "Luda za tobom", što je izazvalo oduševljenje kod publike, posebno na Balkanu.

 


Festival u San Remu, koji je počeo šestog februara i traje do 10. februara, privlači pažnju ljubitelja muzike širom sveta. Prvi gost na ovom festivalu bio je upravo Zlatan, čime je još jednom pokazao svoju unikatnu ličnost i interesovanja van terena.

Zlatan Ibrahimović je poznat po svojoj harizmi i nekonvencionalnom pristupu, a njegova pojava na festivalu u San Remu samo je još jedan primer toga. Njegova ljubav prema muzici i spremnost da se uključi u zabavne aktivnosti van fudbalskog terena dodatno su ojačali njegovu popularnost među različitim publikama.

 

Popularni Ibra je već mnogo puta dokazao koliko voli našu muziku. On se već pojavljivao na mnogim mestima uz pesmu "Jutro je" Nade Topčagić, a sada je rešio da malo promeni "ploču", te da to bude Lepa Brena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading