NACIONALNI STADION POKREĆE LAVINU: Evo kako bi trebalo da izgledaju novi domovi fudbalera Crvene zvezde i Partizana (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

06.02.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je siguran da niko neće hteti da ide u Ljutice Bogdana ili Humsku ako večiti ne srede svoja zdanja.

NACIONALNI STADION POKREĆE LAVINU: Evo kako bi trebalo da izgledaju novi domovi fudbalera Crvene zvezde i Partizana (FOTO)

Foto: Ministarstvo finansija/Ilustracija

Nacionalni stadion

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u subotu uveče u emisiji "Ćirilica", u kojoj je još jednom potvrdio da izgradnja Nacionalnog stadiona počinje veoma uskoro.

- Kreće 1. maja izgradnja Nacionalnog stadiona koji će biti po meni najlepši u Evropi, a po nekima drugima možda drugi najlepši u Evropi - izjavio je Vučić tom prilikom.

Foto: Public M Finansija

Ovako će izgledati Nacionalni stadion

Tom prilikom se zapitao i ko će tada posle ugođaja na jednom od najmodernijih stadiona na svetu moći da ode da gleda Crvenu zvezdu i Partizan na Marakani ili u Humskoj.

- Kao što više niko ne ide Ibarskom magistralom, nego autoputem, tako niko neće ići na neuređene stadione. I onda će Zvezda i Partizan morati drugačije - dodao je predsednik Srbije.

Republika

Foto: TV Happy/printscreen

Aleksandar Vučić

Upravo te reči predsednika Vučića teraju navijače beogradskih večitih rivala da se zapitaju šta se dešava sa projektima novih stadiona njihovih voljenih klubova.

Podsetimo, prethodnih godina su iz oba kluba poručivali kako se spremaju za renoviranje ili izgradnju potpuno novih stadiona, ali je došlo do zatišja.

Na Marakani su bili mnogo glasniji tim povodom, pa je čak i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić neretko govorio o tome, koji se nije libio ni da licitira sa datumima početka izgradnje. Ipak, za sada se u Ljutice Bogdana nisu pomerili sa mrtve tačke.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Projekat nove Marakane

Sa druge strane, u Humskoj su najavljivali rekonstrukciju svog stadiona, ali je sve stalo kada je planetu zahvatila pandemija koronavirusa.

Od tada, iz Partizana se niko nije oglašavao povodom stadiona na kome igra "parni valjak".

Republika

Foto: FK Partizan

Ovako je trebalo da izgleda novi stadion Partizana

Hoće li izgradnja Nacionalnog stadiona naterati večite da ponovo pokrenu priču o modernizaciji svojih domova, videćemo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (40)

Loading
Jovana

06.02.2024 13:24

Bice ovo velicanstven hram sporta.

Ana

06.02.2024 13:40

Prelep izgled stadiona za ponos.

Ana

06.02.2024 13:40

Velelepni izgled.

Ana

06.02.2024 13:41

Nacionalni stadion izgleda svetski.