DULJAJ IMA PORUKU ZA GROBARE! Partizanov trener o "OSAKAĆENOSTI" i šta je POTREBNO timu!

Autor:

Sport

02.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli odigrali samo tri meča na Kipru.

DULJAJ IMA PORUKU ZA GROBARE! Partizanov trener o "OSAKAĆENOSTI" i šta je POTREBNO timu!

Foto: Starsport

Zbog vremenskih neprilika i natopljenih terena izazvanih velikim padavinama, fudbaleri Partizana odigrali su samo tri kontrolna meča na kiparskim pripremama.

Zato i ne čudi što je trener jesenjeg prvaka Igor Duljaj delimično zadovoljan urađenim u prethodnom periodu:

– Mogu jednim delom da budem zadovoljan. Videli ste da poslednja tri dana nismo bili u mogućnosti da uradimo ono što smo zamislili. Najveći problem je poslednja provera, tako da smo “osakaćeni” zbog te jedne utakmice koja bi na mnogo značila. Moraću nešto da modifikujem kada se vratimo u Beograd. Izuzetno je malo odigrati tri utakmice pred početak prvenstva Srbije – rekao je Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

 

S druge strane, šef stručnog štaba kluba iz Humske zadovoljan je pojačanjima koja su pristigla u prelaznom roku.

– Znali smo tačno koji profil nam je potreban. Mislim da je klub prepoznao čemu težimo, a to je da podignemo kriterijume što se tiče dovođenja igrača. Da se ne dovodi samo da bi se doveli. Pažljivo smo birali, Partizan, ako dođe do promena, ne treba da brine, jer će imati okosnicu tima. Novim igračima je potrebno vreme, proces prilagođavanja kod nekih traje kraće, kod nekih duže. Najvažnije je da se oni ovde osećaju kao kod kuće, da ih je kolektiv primio na najbolji mogući način i sa te strane će im biti mnogo lakše da se adaptiraju, da što pre uđu u formu.

Foto: FK Partizan

Nikola Miličić je zadužio crno-belu opremu u prelaznom roku

Nije propustio mladi stručnjak da uputi apel grobarima, sa željom da podrže njegove izabranike i u nastavku trke za bodove.

– U svoje ime mogu da obećam navijačima da ću dati poslednji atom svoje snage, poslednju kap svoga znoja da ova ekipa izgleda još bolje u sportskoj borbi. Ne mogu sam i oni su nam potrebni. Ovi momci zaslužuju njihovu podršku. I nadam se da ćemo ih videti na stadionu Partizana i pored istoka i pored zapada. Očekujem da će oni biti tu negde – istakao je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading