SRPSKI OKRŠAJ PRED START AZIJSKE LIGE ŠAMPIONA! Rašović bolji od Tufegdžića! Bivši kapiten Partizana BRILJIRAO na golu!

Autor:

Sport

01.02.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Fejha za koju sa uspehom brani nekadašnji kapiten Partizana Vladimir Stojković slavila minimalnim rezultatom.

SRPSKI OKRŠAJ PRED START AZIJSKE LIGE ŠAMPIONA! Rašović bolji od Tufegdžića! Bivši kapiten Partizana BRILJIRAO na golu!

Foto: Lična arhiva

U glavnom testu za nastavak azijske Lige šampiona, fudbaleri saudijske Al Fejhe u Abu Dabiju su savladali domaći Al Vahda rezultatom 1:0.

Rival je bila poznata domaća ekipa Al Vahda. Na trenerskim klupama dva Srbina. Kod Saudijaca trener Vuk Rašović, na klupi Emiraćana Goran Tufegdžić.

Rašović je inače 2020. i 2021. trenirao baš Al Vahdu. Odlično je ukomponovao tim, čiju mrežu je sa uspehom čuvao nekadašnji golman reprezentacije Vladimir Stojković i to veoma uspešno.

Naime, popularni "Stojke" je imao nekoliko fantastičnih intervencija, kojim je sprečio igrače Al Vahde da dođu do izjednačenja, pa čak i pobede u ovom meču.

Republika

Foto: Lična arhiva

nije izostao pozdrav Gorana Tufegdžića i Vuka Rašovića

Posle utakmice su skandirali njegovo ime a on je prišao i jednom mladiću poklonio rukavice u kojima je branio na utakmici.

- Veoma važna pobeda za nas, uigravamo tim. Imali smo jako mnogo odličnih pasova. Baš baš su se momci potrudili da pokažu da su bolji od rivala. Idemo dalje, svima su u mislima februarski dueli protiv Al Nasra koji predvode Kristijan Ronaldo i Mane - rekao je Vuk Rašović.

Foto: Lična arhiva

 

Fudbaleri Al Fejhe trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli Pro lige Saudijske Arabije sa 19 bodova, koliko imaju i 13. Al Raed i 15. Al Rijad, sa dva poena više od Al Taea koji je prvi ispod crte u zoni ispadanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading