PEH ZA PEHOM! Fudbaleru Zvezde PROPAO angažman! Zbog POVREDE mora ide u INOSTRANSTVO!

Autor:

Sport

19.01.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je kao pojačanje na Marakanu.

PEH ZA PEHOM! Fudbaleru Zvezde PROPAO angažman! Zbog POVREDE mora ide u INOSTRANSTVO!

Foto: Starsport

Katai,Degene, Kanga

Kada je bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar stvarao novi igrački kadar srpskog šampiona, jedna od velikih želja Izraelca bio je Miloš Degenek.

Na njegovo insistiranje, nekadašnji ljubimac delija po treći put se vratio na Marakanu, napustivši američki Kolumbus u kome je standardno igrao u prvoj postavi. Zapažene partije u MLS ligi naterale su izraelskog stručnjaka da angažuje Australijanca srpskih korena, koji je sa velikom srećom dočekao novi mandat u Zvezdi.

Međutim, grubi kiks na utakmici protiv Voždovca, u kome u crveno-beli poraženi, osetio je Degenek na "svojoj koži". Tada ga je Bahar sklonio iz tima i ostavio u drugom planu, zbog čega nije ni dobio priliku tokom cele jeseni u startnoj postavi.

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Nije sakupio Miloš ni 90 minuta u dresu Zvezde, pa su se već tada pojavile spekulacije oko novog odlaska u inostranstvo. Klubovi sa Bliskog istoka bili su zainteresovani, tačnije Al Vasla na čijoj klupi sedi Baharov prethodnik sa Marakane, Miloš Milojević, koji je preporodio ovu ekipu i odveo je na lidersku poziciju prvenstva Emirata. 

Na kraju, ipak, kako prenose beogradski mediji, Degeneku je transfer propao, ali se tu ne završavaju njegovi problemi. Naime, zbog neigranja u Zvezdi, iskusni štoper je precrtan i u reprezentaciji "kengura", pa se sada grčevito bori za mesto pod suncem kod Vladana Milojevića.

Ono što mu predstavlja problem, jeste činjenica da Miloš kuburi sa povredom tetive. Zbog toga momak rođen u Kninu ne može da trenira punim intezitetom i uskoro će otići u inostranstvo na dodatne preglede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading