VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Zvezda UGOSTILA DECU sa Kosmeta!

Autor:

Sport

26.01.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divan gest kluba iz Ljutice Bogdana.

VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Zvezda UGOSTILA DECU sa Kosmeta!

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je ugostila dve velike grupe mališana sa Kosova i Metohije i iz Novog Sada u Muzeju stadiona "Rajko Mitić" i tako nastavila sa društveno korisnim radom kojim je izmamio veliki broj osmeha kod dečaka i devojčica koji podržavaju crveno-bele.


Crvena zvezda već tri godine ima odličnu saradnju sa Udruženjem građana Novog Sada, koji organizuju manifestaciju "Svim srcem za osmeh deteta" u kojoj im gostuju deca sa Kosova i Metohije, sa kojima obilaze i Marakanu, te je Vanja Božić ispred pomenutog udruženja istakao zadovoljstvo i zahvalnost klubu.
 
- Pre deset godina smo pokrenuli inicijativu da organizujemo manifestaciju "Svim srcem za osmeh deteta", zato što smo bili fantastično ugošćeni od strane žitelja Kosova i Metohije, te smo hteli da ljubaznost uzvratimo na pravi način. U 2020. godini smo odlučili da proširimo posetu i na Beograd, odnosno najveću znamenitost naše prestonice, obilazimo Marakanu, koju krijemo kao iznenađenje, pa deca tek kada dođu u Novi Sad saznaju naš program obilazaka i oduševe se kada vide da ćemo posetiti dom fudbalera Crvene zvezde, gde je neizostavna kupovina crveno-belih suvenira, koje odnose kući. Nama je najvažnije da izvučemo osmehe na njihovim licima, a ideja je da bezbrižno provedu dan sa nama. Već tri godine imamo sjajnu saradnju sa SD i FK Crvena zvezda, koji nam uvek izlaze u susret i time čine zaista dobro delo, a mi se nadamo da ćemo akciju i proširiti u budućnosti - reči su Vanje Božića, člana Udruženja građana iz Novog Sada.
 
Poznato je da za Zvezdu navija veliki broj ljudi i dece, pogotovo sa Kosova i Metohije, a čelnici kluba iz Ljutice Bogdana oduševljeni su što su ugostili mališane i ulepšali im početak godine.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading