NOVI VELIKI POSAO ZA "MODRE": Dinamo prodaje KLINCA ZA MASNU LOVU! Domaći ZADATAK ZA VEČITE!

Autor: M. M.

Sport

22.01.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler na ceni.

NOVI VELIKI POSAO ZA "MODRE": Dinamo prodaje KLINCA ZA MASNU LOVU! Domaći ZADATAK ZA VEČITE!

Foto: Facebook/Printscreen

Zagrebački Dinamo godinama uspešno naplaćuje kontinuitet igranja u evrokupovima, bilo koji rang da je u pitanju očigledno, pošto će ponovo masno naplatiti fudbalera stasalog u svojoj omladinskoj školi.

Nova "zlatna koka" "modrih" jeste Martin Baturina, 20-ogodišnjak koji igra u veznom redu. Za njegove usluge, naime, zainteresovan je ukrajinski Šahtjor. Navodno su Donječani ozbiljno zagrizli za usluge mladog fudbalera i otpočeli pregovore s Dinamom. Podsetimo, sportski sektor ukrajinskog prvaka i najjačeg kluba predvodi Hrvat Dario Srna, istinska legenda kluba.

Ipak, još uvek se ne nagađa s potencijalnom visinom transfera, a budući da je na "transfermaktu" procenjen na 18.000.000 evra, očekuje se da barem približno bude plaćeno za obeštećenje. Vest je zapravo plasirao uticajni transfer-insajder Fabricio Romano.

- Šahtjor je pokrenuo razgovore kako bi doveo talentovanog Hrvata Martina Baturinu. Pregovori su u toku, Baturina i Marlon Gomes su velike želje Šahtjora - tvrdi Romano.

Baturina je inače Splićanin rođen 2003. godine koji je za prestonički klub ove sezone odigrao 15 mečeva. Postigao je jedan gol i namestio dva.

Ponikao je u Hajduku, ali je na Maksimir stigao preko manje poznatog lokalnog Splita. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je dva meča.

Podsetimo, FK Dinamo poslednjih godina ostvaruje rekordne transfere na ovim prostorima, a nakon Olma, Gvardiola i mnogih drugih, mogao bi i Baturina dobro da popuni klupsku kasu.

Crvena zvezda i Partizan takođe su poslovali ove zime. Crno-beli su takođe 20-ogodišnjaka Mihajla Ilića prodali Bolonji za 4,5 miliona, dok je Zvezda od Aston Vile za Kostu Nedeljkovića (18) dobila 9.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading