ŠPANSKO ČUDO NASTAVLJA DA TRAJE! Đirona "PETARDIRALA" OSVAJAČA LIGE EVROPE! Real produžio poteru!

Autor:

Sport

21.01.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li Katalonci izdržati do samog kraja?

ŠPANSKO ČUDO NASTAVLJA DA TRAJE! Đirona "PETARDIRALA" OSVAJAČA LIGE EVROPE! Real produžio poteru!

Foto: printskrin/vikipedia

Fudbaleri Đirone savladali su Sevilju na domaćem terenu o okviru 21. kola španske Primere rezultatom 5:1. 

San malog kluba sa Pirinejskog poluostrva nastavlja da postoji, s obzirom da su 16. trijumfom u sezoni ponovo preuzeli prvu poziciju od Reala iz Madrida

Iako je aktuelni šampion Lige Evrope poveo u desetom minutu meča, ubrzo je usledila katastrofa zvana Dovbik. Devetka Đirone je postigla het-trik i tako ostavila gorak ukus u ustima Marka Dmitrovića. 

 

 

Golovima u 13, 15. i 19. minutu, stameni golgeter je doneo je ekspresan preokret Kataloncima i upisao treći najbrži het-trik u istoriji La Lige.

Ispred njega su samo rekorder Kevin Gameiro sa tri pogotka za četiri minuta i 45 sekundi u dresu Atletiko Madrida i Kolumbijac Luis Suares kojem je trebalo nešto više od pet minuta da tri puta zatrese mrežu.

Rezultat 3:1 stajao je na semaforu do 56. minuta, kada je Viktor Cigankov povisio, da bi Kristijan Stuani u 89. kreirao petardu i izazvao erupciju na tribinama Munisipal de Montolivi stadiona.

Mičelovi izabranici nastavljaju sa izvanrednim partijama, a prati ih Real Madrid. Ekipa koju sa klupe predvodi Karlo Anćeloti je gubila danas od Almerije veći deo meča, ali je uspela da izjednači kontroverznim penalom, i na kraju preokrene golom Danija Karvahala u 99. minutu susreta. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading