SKANDAL NA FINALU ŠPANSKOG SUPERKUPA! Publika u Rijadu ZVIŽDALA na minut ćutanja Bekenbaueru! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.01.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu ostali uzdržani na minutu ćutanja posvećenu legendarnom nemačkom asu.

SKANDAL NA FINALU ŠPANSKOG SUPERKUPA! Publika u Rijadu ZVIŽDALA na minut ćutanja Bekenbaueru! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Ovog ponedeljka je fudbalski svet napustio legendarni Franc Bekenbauer, jedan od najvećih igrača u istoriji najpopularnijeg sporta.

Popularnom "Kajzer Francu" odata je počast, ali se u Saudijskoj Arabiji dogodio skandal neviđenih razmera. Incident koji bi morao da zabrine sve u FIFA, ukoliko čelne ljude svetskog fudbala uopšte zanimaju proslavljeni asovi koji su pisali istoriju najpopularnije sporedne stvari na svetu.

Naime, pred početak finalnog meča Superkupa Španije između gradskih rivala, Reala i Atletiko Madirda, čiji je domaćin Rijad, igrači su zagrljeni stali u krug na centru terena, kako bi minutom ćutanja odali poslednju poštu Francu Bekenbaueru.

Međutim, umesto slike o kojoj će se pričati kao lepoj, svi oni, ali i gledaoci pokraj malih ekrana širom planete doživeli su šok. Navijači na stadionu koji prima 25.000 gledalaca počeli su sa prilično glasnim zvižducima.

Sve se to dogodilo u državi koja će biti domaćin Mundijala 2034. godine, o zemlji koja često organizuje kup mečeve za trofej klubova iz najjačih evropskih liga i poslednjih godina dovodi najveće fudbalske evropske zvezde, poput Kristijana Ronalda, Karima Benzeme, Aleksandra Mitrovića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading