HAOS U GRČKOJ! Crveno-beli podneli TUŽBU protiv STRANACA!

Autor:

Sport

10.01.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka Vlada ostaje pri odluci da nema navijača na utakmicama.

HAOS U GRČKOJ! Crveno-beli podneli TUŽBU protiv STRANACA!

Foto: youtube.com/printscreen

Navijači Olimpijakosa slave pobedu protiv Monaka i plasman na F4 Evrolige u Beogradu

Prema pisanju grčkih medija, FK Olimpijakos je tokom dana podneo krivičnu prijavu protiv petorice sudija. Crveno-beli iz Pireja terete arbitre za "zločinačko udruživanje radi izvršenja krivičnog dela"! 

Nemila situacija se dogodila u danima kada je Oli izgubio derbi od atinskog AEK. Na stadionu "Jorgos Karaiskakis" nisu bili zadovoljni suđenjem i kao glavne krivce za poraz označili su "ljude u crnom". Da je krivična prijava podneta potvrdio je na konferenciji za medije potpredsednik kluba - Aleksis Kugijas. 

Tužba je podneta protiv sudije derbija Borisa Marefke, njegovih pomoćnika Andrea Erma i Mateja Zemka, VAR arbitra Kristijana Mikela i njegovog asistenta Andreasa Mejdanasa. Interesantno da je glavni delilac pravde Marefka po nacionalnosti Slovak, Mikel je Danac, ali svi moraju da izađu pred grčki sud.

Nevoljama se ne nazire kraj, jer Olimpijakos krivicu svaljuje na predsednika Fudbalskog saveza zemlje Helena Panajotisa Baltakosa, predsednika Sudijske komisije Petera Freojdfelda, kao i još dvojicu ljudi, Stavrosa Mandalosa i Janisa Spiropulosa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading