POLICIJA PRONAŠLA DEVOJKU D.Š. KOJA JE PUCALA IZ PIŠTOLJA I ČESTITALA PUTINU: Otkriveno šta je pronađeno u njenom stanu! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.01.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikovana devojka sa viralnog snimka

POLICIJA PRONAŠLA DEVOJKU D.Š. KOJA JE PUCALA IZ PIŠTOLJA I ČESTITALA PUTINU: Otkriveno šta je pronađeno u njenom stanu! (VIDEO)

Foto: printskrin

Policija je nedavno izvršila pretres stana i drugih prostorija D.Š. iz Herceg Novog, koja je identifikovana kao devojka sa viralnog snimka koji je nedavno obišao društvene mreže.

Na snimku, ona čestita Badnji dan i Božić "pravoslavnoj braći Srbima i Rusima i pravoslavnom caru Putinu", nakon čega puca iz pištolja. Ovaj događaj je izazvao dosta pažnje javnosti, ali i reakciju policije.


Policija je izjavila da je prilikom pretresa stana pronađen startni pištolj, što je dovelo do toga da će protiv D.Š. biti podneta prekršajna prijava zbog kršenja Zakona o oružju. Iako tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom nije pronašao elemente krivičnog dela u postupcima D.Š., policija je odlučila da preduzme korake u skladu sa zakonom.

Reakcija javnosti na snimak

Snimak na kome devojka puca iz pištolja nakon čestitke Badnje večeri i Božića izazvao je različite reakcije u javnosti. Dok su neki osudili ovakvo ponašanje i istakli opasnost koju takvi postupci nose, drugi su se zapitali o motivima iza ovakvog postupka. Ovaj događaj je pokrenuo i raspravu o odgovornom ponašanju na društvenim mrežama i uticaju koji isti može imati na druge ljude, posebno mlade.

Pravni postupak i dalji koraci

Iako tužilac nije našao elemente krivičnog dela u postupcima D.Š., policija je odlučila da podnese prekršajnu prijavu zbog kršenja Zakona o oružju. Ovo otvara pitanje o odgovornosti pojedinca u korišćenju oružja, čak i u slučajevima kada se radi o startnom pištolju. Dalji pravni postupci će utvrditi ishod ovog slučaja i eventualne sankcije koje će biti primenjene.


D.Š. iz Herceg Novog je identifikovana kao devojka sa viralnog snimka na kome puca iz pištolja nakon čestitke Badnje večeri i Božića. Nakon pretresa stana, policija je pronašla startni pištolj i odlučila da podnese prekršajnu prijavu zbog kršenja Zakona o oružju. Ovaj događaj je izazvao različite reakcije u javnosti i pokrenuo raspravu o odgovornom ponašanju na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading