KARASI SE PRISETIO DUELA SA BEKENBAUEROM! On je bio fudbalski VRH VRHOVA!

Autor:

Sport

08.01.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna tuga za fudbalski svet.

KARASI SE PRISETIO DUELA SA BEKENBAUEROM! On je bio fudbalski VRH VRHOVA!

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od najvećih igrača u istoriji nemačkog fudbala Franc Bekenbauer preminuo je danas u 79. godini.

Legendarni fudbaler bolovao je od Alchajmerove bolesti koja se značajno pogoršala, a danas je došla vest da je preminuo.

Bekenbauer, koji je sa Nemačkom osvojio Svetsko prvenstvo kao igrač 1974, a potom i kao selektor 1990. godine, se u poslednje vrijeme nije pojavljivao u javnosti.

Upravo te 1974. godine na Mundijalu u Zapadnoj Nemačkoj je Bekenbauer odmerio snage sa reprezentacijom Jugoslavije za koju je nastupao Stanislav Karasi

Foto: Starsport

Karasi i Pižon

Za naš portal Republika.rs se bivši igrač prisetio duela sa "Kajzer Francom".

- Sećam se te utakmice. Imam i neku sliku gde on uklizava, a ja mu guram loptu kroz noge i preskačem preko njega. Mislim da je u to vreme i bila u nekim novinama. Kako je odigrao tada je bilo stvarno za svaku pohvalu - izjavio je bivši jugoslovenski reprezentativac.

Bivši legendarni napadač Crvene zvezde istakao je da je Bekenbauer o sebi sve rekao na terenu.

- Poznavao sam ga toliko da smo igrali te dve, tri utakmice jedan protiv drugog. Međutim, iako ga nisam poznavao previše, on je bio jedna ogromna fudbalska legenda. O sebi je sve rekao na terenu. Bio je jedan sjajan fudbaler, baš onakav kakav nedostaje našoj reprezentaciji. Tu nema priče - igrao je dugo i imao je ogromno poštovanje i bio je fudbalski vrh vrhova. Izjavljujem iskreno saučešće njegovoj porodici - rekao je Karasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading