OGROMNA TUGA! OGLASILA SE PORODICA NAKON SMRTI BEKENBAUERA: Molimo vas da...

Autor:

Sport

08.01.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao je nakon borbe sa Alchajmerovom bolesti.

OGROMNA TUGA! OGLASILA SE PORODICA NAKON SMRTI BEKENBAUERA: Molimo vas da...

Foto: Vikipedija

Jedan od najvećih igrača u istoriji nemačkog fudbala Franc Bekenbauer preminuo je danas u 79. godini.

Legendarni fudbaler bolovao je od Alchajmerove bolesti koja se značajno pogoršala, a danas je došla vest da je preminuo.

Bekenbauer, koji je sa Nemačkom osvojio Svetsko prvenstvo kao igrač 1974, a potom i kao selektor 1990. godine, se u poslednje vrijeme nije pojavljivao u javnosti.

Poslednji put je viđen u januaru ove godine, a nakon što se nije pojavio u julu na proslavi 33 godine od osvajanja titule prvaka sveta, počele su kružiti glasine da je teško bolestan, što se nažalost obistinilo.

 

 

Porodica je duboko pogođena odlaskom Franca.

- S dubokom tugom javljamo da je suprug i otac, Franc Beckenbauer, jučer, u nedjelju, preminuo mirno u snu, okružen svojom obitelji. Molimo vas da možete tugovati u tišini i suzdržati se od postavljanja bilo kakvih pitanja, objavila je obitelj.

Po mnogima jedan od najboljih fudbalera u istoriji imao je velikih zdravstvenih problema. Nedavno je njegov brat Valter, otkrio da legendarni "Kajzer Franc" ima Alchajmerovu bolest, koja se u međuvremenu znatno pogoršala.

Ne oseća se dobro. Ako bih vam rekao da je dobro, lagao bih, a ja ne volim da lažem - rekao je Francov rođeni brat u dokumentarcu pod nazivom "Bekenbauer".

Nažalost, crne slutnje su se obistinile, a mi šaljemo poslednji pozdrav igračkoj legendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading