MISLITE DA JE U PENZIJI, A ON NE PLANIRA DA STANE! Bivši fudbaler Partizana prošle nedelje srušio CRVENO-BELE, a sada juri plej-of!

Autor:

Sport

08.01.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnje krilo reprezentacije Srbije proživljava novu fudbalsku mladost.

MISLITE DA JE U PENZIJI, A ON NE PLANIRA DA STANE! Bivši fudbaler Partizana prošle nedelje srušio CRVENO-BELE, a sada juri plej-of!

Foto: Starsport

Bivši fudbaler Partizana, Zoran Tošić, iznenadio je čitavu javnost kada je rešio da, umesto penzije, pođe putem Grčke i obuče dres PAS Lamije. 

Grčki prvoligaš se poprilično mučio u početku sezone i izgledi nisu bli baš najbolji, ali se boljitak dogodio kada su se svi najmanje nadali. Mala Lamija je prošle nedelje srušila veliki Olimpijakos, a srpski fudbaler je ušao u igru sa klupe i uspešno smirio igru svog tima. Njegovo iskustvo je doprinelo da rezultat u poslednjih 20 minuta ostane nepromenjen - 1:0 za Davida protiv Golijata.

Tošić se privikava na novu ulogu u dresu grčke ekipe. Trenutno, nastupa kao "džoker" sa klupe i najčešće razmrdava ili smiruje tempo svojim ulaskom. Takvu ulogu je i dogovorio po dolasku u klub, a u razgovoru za "Gazetu" govorio je o novoj etapi svoje karijere. 

Foto: Starsport

Zoran Tošić u dresu Partizana

- U priču sa Lamijom sam ušao kada sam se razišao sa kazahstanskim Tobolom, sećam se da sam prvo pričao sa svojim prijateljem koji sada igra za Kifisiju, Ognjenom Ožegovićem. Posle toga me je pozvao i moj agent, rekao mi je da ne Lamija želi. Bio sam umoran od toga što sam bio daleko od Srbije i što sam morao da putujem daleko da bih se vratio kući. Želeo sam da se preselim negde bliže, i mojoj porodici se dopala ideja o Lamiji. Tokom čitave karijere sam se borio za prvi tim, ali u Lamiji mi je ponuđena neka drugačija uloga i to me je zaintrigiralo. Zato mogu da kažem, zasad imam veoma uspešan period ovde i svi smo veoma zadovoljni - izjavio je srećno Tošić. 

Lamija se trenutno nalazi na osmom mestu Superlige Grčke, a sudeći po utakmici sa atinskim gigantom, deluje kao da će se umešati u borbu za plej-of u najskorijem mogućem roku. Što se Tošića tiče, veoma je dobra vest za sve ljubitelje fudbala da barem negde mogu gledati ovog velemajstora igre, barem još neko vrem.  

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading