DE BRUJNE SE VRATIO NA TEREN I DO KRAJA POKVARIO DEBI SRBINA! Siti "PETARDOM" overio prolaz!

Autor:

Sport

07.01.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lak posao za Građane.

DE BRUJNE SE VRATIO NA TEREN I DO KRAJA POKVARIO DEBI SRBINA! Siti "PETARDOM" overio prolaz!

Foto: Twitter

Gvardiola i De Brujne

Kada Mančester Siti ima dan inspiracije, onda protivnik kao Hadersfild nema šta da traži na Etihadu. Pep Gvardiola je izveo veoma jaku postavu na utakmicu FA kupa, pa nije bilo dileme ko će odneti pobedu. Na kraju više nego ubedljvo – 5:0!

Hadersfild je pre dva dana ozvaničio transfer Srbina Bojana Radulovića koji je rešetao u Finskoj, a već danas ga je Daren Mur poslao na teren. Dobio je prve minute u dresu kluba u FA kupu i iz prve ruke se uverio da Građani nemaju milosti ni prema kome.

Ono što je možda i važnije od broja golova je povratak kapitena Kevina De Brujnea na teren. Uspeo je i da pomogne Sitiju da dođe do jednog od golova, pošto je asistirao Dokuu u finišu meča.

Krenulo je golom Fodena, posle asistencije Alvareza, koji je nastavio da beleži sjajne partije u odsustvu Erlinga Halanda. Argentinac nije stao samo na asistenciji, pošto je četiri minuta kasnije, u 37, postigao gol za 2:0.

Početak drugog dela je bio idelan – prvo Bob u 58, a onda i novi gol Fodena u 65. minutu. Iako ima samo 23 godine, mladi Englez je već stigao do 70. gola u dresu Mančester Sitija, što dovoljno govori o kakvom igraču je reč.

 

 

Šest meseci nakon povrede tetive, "mađioničar" Kevin De Brujne se ponovo našao na terenu i očigledno spreman je da pomogne Građanima i vrati tim u formu na kakvu su navijači navikli. 

Kraj je obeležio upravo Belgijanac, kome je samo 17 minuta u igri bilo potrebno da pripremi gol za saigrača. Vezni fudbaler je poslao sjajan centaršut za saigrača iz reprezentacije Žeremija Dokua, a ovaj elegantno "spakovao" loptu u mrežu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading