DE BRUJNE SE SPREMA ZA POVRATAK NA TEREN, A LOPOVI MU U KUĆI! Asu Mančester sitija OPLJAČKANA vila!

Autor:

Sport

18.12.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš ga neće.

DE BRUJNE SE SPREMA ZA POVRATAK NA TEREN, A LOPOVI MU U KUĆI! Asu Mančester sitija OPLJAČKANA vila!

Foto: Tanjug/AP

Kevin De Brujne i Aron Lenon u duelu

Jedan od najboljih fudbalera Mančester sitija, ali i ikada viđenih u Engleskoj i širom sveta Kevin De Brujne doživeo je početkom ove sezone ozbiljnu povredu koja ga je udaljila od terena najmanje do kraja 2023. godine.

To je bio težak udarac za njega, ali i Građane koji sada "kubure" sa rezultatima bez Belgijanca. Ipak, maler koji ga je zadesio u avgustu nije kraj njegovim problemima.

Naime, kako navode informacije sa "ostrva", vila Kevina De Brujnea je obijena i opljačkana od strane lopova i tom prilikom je uzeto nekoliko skupocenih stvari. 

 

 

Kako javlja belgijska policija niko nije bio u kući u vreme pljačke i nema tragova velike premetačine. Nije objavljeno šta je tačno ukradeno.

Vilu koja je bila na meti pljačkaša De Brujne je izgradio pre nekoliko godina. Zanimljivo je da se imanje na kome je i velelepna vila čuvenog fudbalera prostire na čak 70 hektara.

Kako navodi "Mail sport", De Brujne se u trenutku pljačke nalazio u Saudijskoj Arabiji gde se sa Mančester sitijem sprema za povratak na teren na Svetskom klupskom prvenstvu gde će odmeriti snage sa Urava Redsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading