HOROR U NOVOM SADU, GRAD POSTAO KAO DIVLJI ZAPAD! Pokušao da ubije muškarca, a pre toga nožem pretio po prodavnici - policija odmah reagovala!

Autor: T.V.

Hronika

18.12.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je, pre toga, u prodavnici u Karađorđevu, A. B. uz pretnju nožem učinio krivično delo razbojnička krađa.

HOROR U NOVOM SADU, GRAD POSTAO KAO DIVLJI ZAPAD! Pokušao da ubije muškarca, a pre toga nožem pretio po prodavnici - policija odmah reagovala!

Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. B. (36) sa područja Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je, u subotu, u Karađorđevu, oštrim predmetom naneo tridesetsedmogodišnjem meštaninu teške telesne povrede, opasne po život.

Takođe, sumnja se da je, pre toga, u prodavnici u Karađorđevu, A. B. uz pretnju nožem učinio krivično delo razbojnička krađa. Efikasnim operativnim radom, policija je, istog dana, identifikovala osumnjičenog i uhapsila ga u Novom Sadu.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, u Kruševcu, u Ulici Majke Jugovića, ispred kafea "Fabrika piva", došlo je takođe do pokušaja teškog ubistva, tako sto je osumnjičeni B.N. iz Kruševca, 2003. godište, nakon kraće svađe sa M. A., takođe iz Kruševca, 2004. godište izvadio nož i M.A. naneo jedan ubod u predelu stomaka.

U tom trenutku se u sukob umešao M. D., rođeni brat mladića na kojeg je nasrnuo osumnjučeni.

Osumnjičeni je takođe nožem i njemu zadao jedan ubod u predelu grudi i jedan u predelu stomaka, nanevši mu pritom teške telesne povrede opasne po život.

Pokušaj ubistva razlikuje se od krivičnog dela teška telesna povreda prema umišljaju izvršioca koje delo želi da izvrši, sredstvu i načinu izvršenja, što sud utvrđuje u svakom konkretnom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading