GOLMAN PARTIZANA JOVANOVIĆ O DERBIJU SA ZVEZDOM: Bili smo "licem u lice" i pokazali gde nam je MESTO! Ni mi sami NISMO VEROVALI!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heroj "grobara" otvorio dušu.

GOLMAN PARTIZANA JOVANOVIĆ O DERBIJU SA ZVEZDOM: Bili smo "licem u lice" i pokazali gde nam je MESTO! Ni mi sami NISMO VEROVALI!

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Aleksandar Jovanović jedan je od najbolji u taboru Partizana bio prošle jeseni. Iskusni golman u nekoliko navrata spasavao je svoj tim i sa razlogom je miljenik "grobara".

Crno-beli su na polusezoni u Superligi Srbije završili prvi ispred Crvene zvezde i to u direktnom okršaju sa najljućim rivalom. U Humskoj je za domaće bilo 2:1.

- Rekao sam i u Sloveniji, kada sam tek došao, da sam pod punom ličnom odgovornošću, iako situacija tada nije bila sjajna, odlučio da dođem u Partizan svastan koliko je veliki klub. Verovao sam da će biti bolje, da će biti dobro, ali na kraju krajeva posmatrao sam to kroz prizmu da je to bila moja želja ću jednom moći da kažem da sam bio deo velikog Partizana. Naprosto se poklopilo tako da samo pomoću volje, želje, karaktera, pa i sreće "okrenuli" tokom jeseni nekoliko utakmica u svoju korist i da smo, posle ispadanja u Evropi, očvrsl i dobili samopouzdanje dok se kockice tima nisu složile. Bilo je, naravno, i slabijih rezultata, ali Partizan ima kvalitet, to na kraju krajeva govori i pozicija na tabeli na kraju jeseni, pa i taj poslednji meč u kome smo "licem u lice" pokazali da smo upravo tamo gde nam je i mesto - kaže Aleksandar Jovanović - za Telegraf, pa dodaje:

- Ovo je zapravo lepa bajka koju živimo u ne baš lakim okolnostima. Puno je pritisaka, svega i svačega, ali, da se ne lažemo, ni mi sami nismo verovali da ćemo imati baš tako dobru jesen. Znate i sami da smo se letos "krpili" na pripremama, da su pojačanja stizala parcijalno, da je došlo čak 11 igrača, ceo jedan tim koji je valjalo uklopiti, a vreme u Partizanu nikada nije saveznik. Međutim, nekako smo prebrodili period posle eliminacije iz Evrope i počeli da pobeđujemo, da rastemo sa tim preokretima kao grupa, tim, da stičemo sigurnost i verujemo jedni drugima. Ta vera, homogenost nas je i dovela do prvog mesta i pobede u derbiju koja svakako mnogo znači. Ipak, mnogo je mečeva isped nas, u ovom klubu se živi sedam dana, od meča do meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading