NEĆETE VEROVATI! Evo sa kojim NOVAJLIJOM iz tabora CRVENE ZVEZDE je Igor Duljaj pio KAFU!

Autor:

Sport

03.01.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ovo nisu znali.

NEĆETE VEROVATI! Evo sa kojim NOVAJLIJOM iz tabora CRVENE ZVEZDE je Igor Duljaj pio KAFU!

Foto: star sport

Fudbalski klub Partizan imao je polusezonu kakvoj se malo ko nadao. Crno-beli su tokom većeg dela dosadašnjeg toka šampionata držali prvu poziciju na tabeli Superlige Srbije, potom je u samom finišu ispustili, da bi je u velikom stilu pobedom nad večitim rivalom u poslednjem kolu vratili u svoje vlasništvo.

Ovo je nateralo čelnike Crvene zvezde da reaguju u vidu smenjivanja izraelskog stručnjaka Baraka Bahara na čije mesto je seo dobro znani Vladan Milojević.

Ono što je malo ko znao i što će iznenaditi pristalice oba kluba jeste da se novi/stari šef struke crveno-belih i sadašnji trener crno-belih Igor Duljaj poznaju od ranije.

Naime, Duljaj je rekao da se sastao sa novim trenerom Crvene zvezde pre nekoliko godina kada su zajedno pili kafu.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević po povratku u Ljutice Bogdana

- Mi se poznajemo, imali smo priliku da popijemo kafu pre mnogo godina. On je gospodin, napravio je veliki uspeh kada je Crvena zvezda u pitanju. Vodio je tim u Ligi šampiona, veliko ime što se tiče Crvene zvezde. Poznaje srpski fudbal i mentalitet Zvezde, poznaje mnoge stvari koje se dešavaju u fudbalu, tako da će mu biti mnogo lakše nego prethodnom treneru, kazao je Duljaj.

Kada je reč o ambicijama za 2024. godinu, tu je bio skroman.

- Ambicije su da razmišljam samo o prvoj narednoj utakmici. Zahvalan sam Bogu što mi je podario zdravlje, što sam u Partizanu, svim ljudima koji mi daju podršku, familiji. Atmosfera koja se stvorila unutar ekipe, mnogo me raduje kada vidim da su igrači srećni. Fudbal mi je dao sve u životu, Partizan me je stvorio, ovo je samo jedan način da ja vratim fudbalu i Partizanu, ali ja nikada neću moći da vratim Partizanu ono što mi je on dao, zaključio je trener crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading