IGRAO NEDAVNO NA MARAKANI, PA OSTAO BEZ MILIONA! Drska PLJAČKA! Drama u porodici Griliš, dok su ga gledali na TV, LOPOVI "OPERISALI" na spratu!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upozorio ih lavež pasa.

IGRAO NEDAVNO NA MARAKANI, PA OSTAO BEZ MILIONA! Drska PLJAČKA! Drama u porodici Griliš, dok su ga gledali na TV, LOPOVI "OPERISALI" na spratu!

Foto: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera Engleske - Džek Griliš i njegova porodica nedavno su preživeli pravu dramu!

Dok je jedan od najskupljih fudbalera Mančester sitija igrao prvenstveni meč protiv Evertona u Premijer Ligi, u njegovoj kući se dogodila pljačka.

U trenutku provale u kući su se nalazili roditelji Griliša, dve sestre, brat i baka, koji su gledali utakmicu na televiziji. Srećom, niko od članova porodice nije povređen, ali je situacija izazvala veliku paniku. Do su oni spokojno sedeli u sofi gledali svog junaka, drski lopovi su "operisali" na spratu iznad.

Pljačku su zapravo nanjušili njihovi psi, koji su glasnim lavežom upozorili članove porodice da se nešto dešava. Oni su nedugo zatim aktivirali alarm i uskoro se na licu mesta našla i policija, koja, ipak, nije uspela da zaustavi pljačkaše. Naime, oni su uspeli da pobegnu pre nego što su uhapšeni, a ukrali su nakit i satove u vrednosti od oko milion evra.

Policija je izjavila da nastavlja s istragom kako bi identifikovala i uhvatila počinioce ovog zločina.

Inače, po pisanju britanskog lista "Telegraf", Grilišova nedeljna plata iznosi čak 435 hiljada evra, a podsetimo da je potpisao ugovor na čak šest godina - do svog 32. rođendana.

To znači da će Mančester siti do tada njemu isplatiti oko 135 miliona evra, bez bonusa!

Imajući u vidu da je Džek Griliš u sezoni za nama osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu i FA kup, nema sumnje da je Englez nagrađen sa još nekoliko miliona evropskih novčanica.

Podsetimo da je Griliš nedavno igrao protiv Crvene zvezde u grupnoj fazi Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading