"DOĐI NA UTAКMICU - PONESI ŠAL"! Delije imaju važnu poruku pred utakmicu s Mančester sitijem!

Autor: M. M.

Sport

10.12.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Koreografija će zavisiti od svakog čoveka".

"DOĐI NA UTAКMICU - PONESI ŠAL"! Delije imaju važnu poruku pred utakmicu s Mančester sitijem!

Foto: ST/Dragan Kadić

Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da naprave niz od 122 utakmice bez poraza na Marakani u prvenstvu, čime su i zvanično postavili svetski rekord, i prestigli Real Madrid, a navijači su ponovo bili 12. igrač izabranika Baraka Bahara.

Slavila je Zvezda rezultatom 3:1 i tako nastavila niz koji traje šest godina i pet meseci. Sve je počelo 30. aprila 2017. godine, kada su pobedili rezultatom 2:0 protiv Vojvodine golovima sadašnjeg prvotimca Gelora Kange, kao i Srđana Plavšića. Danas, bilans glasi: 110 pobeda i 12 remija uz gol razliku (339:54).

 
Do skora, Real i Zvezda su bili izjednačeni, ali su naš klub do rekorda pogurali pogocima Aleksandar Katai, Jovan Mijatović i In Bom Hvang. Veliko dostignuće za Zvezdu!
 

Sledi poslednji meč u Ligi šampiona protiv Mančester sitija u Grupi G, pa su "delije" izdale proglas i pozvale svoje saborce da učestvuju u spektaklu. 

- Na utakmici sa Mladosti iz Lučana, sever je prelepo izgledao sa šalovima. Najstarija i najefektnija “koreografija”, koja zavisi od svakog čoveka koji dođe na utakmicu. Mnogo puta smo radili zahtevne stvari na nivou celog stadiona, tako da smatramo da će ovo biti lak izazov za sve Zvezdaše koji dođu da gledaju Zvezda - Mančester Siti. SVAКO NEКA PONESE ŠAL I DA U VIŠE NAVRATA U TOКU URAКMICE NAPRAVIMO I SLIКU I AMBIJENT ZA PAMĆENJE! DOĐI NA UTAКMICU - PONESI ŠAL!!! - poručili su najvatreniji navijači Crvene zvezde u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading