ŠTA ĆE REĆI GROBARI NA OVO? Mateus Saldanja se VRAĆA kući?!

Autor:

Sport

27.12.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac pred povratkom u domovinu.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI NA OVO? Mateus Saldanja se VRAĆA kući?!

Foto: Starsport

Posle sjajnih partija u crno-belom dresu, veliki broj klubova stao je u red za Mateusa Saldanju.

Najbolji strelac Partizana već se našao na listi želja turskog Bešiktaša i švedskog Malmea, a sada je na njega oko bacio i klub iz njegove domovine Vasko de Gama.

Brazilski velikan iz Rio de Žaneira imao je razočaravajuću sezonu, prvenstvo je završio tek na 15. poziciji, pa je uprava odmah krenula u reorganizaciju igračkog kadra. Razlog tome je i mršava efikasnost, jer je ekipa dala svega 41 gol na 38 utakmica, u čemu leži razlog slabog plasmana.

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Podsetimo, Saldanja je već u prvoj sezoni zablistao u Partizanu, ova jesen mu je daleko najefikasnija u karijeri. U svojoj domovini nije ostavio naročiti trag, jer je otišao kada je imao 22 godine, iz Baije je prešao u japanski Džef junajted, odakle ga je put odveo u kineski Čengdu, pa azerbejdžanski Nefči.

Upravo iz višestrukog šampiona zemlje Azera letos je stigao u Humsku i potpisao za crno-bele, u transferu vrednom 1.300.000 evra.

Partizan bi već sada, posle šest meseci, mogao da dobije barem tri puta veću sumu za Mateusa Saldanju, ali su u Humskoj izričiti da njihov najbolji strelac nije na prodaju.

- Sada moramo sami da uradimo, da napravimo transfere koji neće remetiti klub, kako bi obezbedili finansije. Niko neće otići bez odoborenja sportskog direktora i stručnog štaba - rekao je generalni direktor "parnog valjka" Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading