GROBARI U ŠOKU! Partizan PRODAJE Saldanju?! Ova DVA kluba su PONUDILI milione za Brazilca!

Autor:

Sport

22.12.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najefikasniji igrač crno-belih na ceni.

GROBARI U ŠOKU! Partizan PRODAJE Saldanju?! Ova DVA kluba su PONUDILI milione za Brazilca!

Foto: Starsport

Partizan je tokom leta angažovao Matuesa Saldanju (24) u transferu vrednom 1.300.000 dolara (1.200.000 evra), što je tada procenjeno kao veliki rizik, budući da je stigao iz Džef junajteda i azerbejdžanskog Nefčija, u kome je igrao na pozajmici.

Međutim, Brazilac je odmah na uvodnim utakmicama opravdao poverenje, a kako je vreme teklo i potvrdio ogroman kvalitet koji poseduje. Zato je potez crno-belih bio pun pogodak, a kako se bliži početak zimskog prelaznog roka, pristižu i ponude za Brazilca. Kako Telegraf saznaje, klub iz Humske na stolu već sada ima ponude od švedskog Malmea i turskog Bešiktaša koje daleko premašuju uloženi novac u fudbalera.

Preciznije, prvak Švedske nudi Partizanu za Saldanju fiksnih 3.500.000 evra obeštećenja, uz to i bonuse koji podrazumevaju broj mečeva, ličnu statistiku i plasman kluba u evropska takmičenja, u visini od 1.500.000 evra, ali i procente - 20 posto od dalje prodaje napadača.

Republika

Foto: Starsport

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura

Nasuprot tome, turski velikan Bešiktaš, čiji je generalni menadžer Samet Ajbaba prisustvovao minulom 171. večitom derbiju u kome je Brazilac bio strelac, spreman je da "parnom valjku" plati za Saldanju 4.500.000 evra, plus bonuse, s tim da bi cifra verovatno bila i veća kada bi Partizan prihvatio da uđe u pregovore.

Nedavno je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura napomenuo da Saldanja nije na prodaju u predstojećem prelaznom roku, dok je i sam Brazilac rekao medijima na jednom okupljanju da ne želi sada da napusti klub i da, kada dođe vreme za tržište, Partizan neće ni ulaziti u pregovore ispod cifre od 10.000.000 evra.

Odlazak Saldanje bi verovatno razočarao sve navijače Partizana, koje je Brazilac u prethodnom periodu "kupio" golovima i odmah postao ljubimac najvatrenijih pristalica kluba iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading