BIVŠI MINISTAR NA ROĐENDANU OKUPIO POLA ESTRADE: Dinkiću na uvce pevali Prijović, Bekuta, Haris, Aco Pejović! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.12.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojavljivanje Jelašića posle odlaska sa funkcije

BIVŠI MINISTAR NA ROĐENDANU OKUPIO POLA ESTRADE: Dinkiću na uvce pevali Prijović, Bekuta, Haris, Aco Pejović! (VIDEO)

Foto: Republika, A.H./ATAImages

Bivši ministar Mlađan Dinkić,  poznat po brojnim aferama i čuvenoj izjavi da će svaki građanin Srbije dobiti po 1000 evra, proslavio je 59. rođendan gala žurkom u stilu najvećih zvezda. 

Jes da Srbi nisu videli ni evro od tih 1000 evra, ali sada, zahvaljujući snimcima koje je sam Dinkić podelio, mogu da vide kako se proslavlja rođendan kad si pun ko brod. 


U luksuznom restoranu, bivši ministar i lider G17plus okupio je brojne zvanice, a za muziku su bile zadužene zvezde sa A liste. Kako se moglo videti, Dinkiću je na uvce pevala najveća regionalna zvezda Aleksandra Prijović, kao i Ana Bekuta, Aco Pejović...

Goste su zabavljali i Haris Džinović i Željko Vasić. U jednom trenutku se i sam slavljenik dohvatio mikrofona pa je sa Anom Bekutom otpevao čuveni hit "Kad zamirisu jorgovani", ali i Gorana Bregovića "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac". 


Među gostima je bio i Radovan Jelašić, bivši guverner NBS, kog javnost u Srbiji nije videla godinama, kao i Predrag Marković, bivši predsednik Skupštine iz redova G17plus. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (1)

Loading
tricko

22.12.2023 23:52

AAAAA PARE ODAKLE MU PAAARRREEE ,pa zaradio mal GITAROM pa mao zenica miraz patetka malo pomogla pa kade usao spuskama u binku malko malko mu je djigi pozajmio na 99godina i evo FESTE , pare koljo hoceas pevaljka ima ih na kilo mozda su mu trebali i plesacice. Ali ja misim da bi sad TRBAO DA SVRATI DO MARINIKE I D JE MALJO TESI i one dve STARLETE kohe su se prdruzile jadnici MARINIKI. Interestno da i na tim protestima imamo vice zena od muskaraca one su vise POHLJEPLJVE za parama i u zadnje vreme sve vise zena te pljackaju EPS te poreske ispektorke vodje kriminalnih grpa a da ne pricamo o ELITI STARLETA.