NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Ubijen Taivo Dosunmu!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao je prerano, navodi se u saopštenju njegovog kluba.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Ubijen Taivo Dosunmu!

Foto: Ilustracija

Velika tragedija dogodila se u Beninu, gde je od posledica oružanog napada preminuo Taivo Dosunmu, pomoćnik ekonoma nigerijskog Fudbalskog kluba Sanšajn stars.

Koban napad dogodio se 7. decembra, kada je ekipa Sanšajn starsa putovala na gostovanje Bendel inšurensu, u okviru 13. kola prvenstva Nigerije.

Tada je nekoliko naoružanim muškaraca napalo klupski autobus Sanšajn starsa i tom prilikom su lakše i teže povrede zadobili pojedini fudbaleri i članovi stručnog štaba, a između ostalog i nesrećni Dosunmu.

Posle više od dve nedelje borbe za život i nekoliko operacija, Taivo je nažalost preminuo.

Otišao je prerano! Sa puno bola u srcu objavljujemo prevremeni prelazak u večnost našeg dragog brata i pomoćnika ekonoma, Taivoa Dosunmua, koji je poginuo na dužnosti od metaka naoružanog razbojnika duž autoputa Benin-Ore u četvrtak, 7. decembra, 2023 - navodi se u klupskom saopštenju.

- Taivo je umro na jedinici intenzivne nege Učiteljske bolnice Univerziteta u Beninu u petak, 22. decembra 2023. godine, nakon serije operacija konsultanta u toj ustanovi. Taivo Dosunmu je bio veoma vredna osoba koja je svoj posao radila maksimalno ozbiljno - dodali su iz Sanšajn starsa.

Inače, ekipa Bendel inšurens koja je bila domaćin meča na koji su putovali gosti je iz Benina, ali igra nigerijski šampionat.

U ovom trenutku, Bendel inšurens zauzima četvrto mesto na tabeli, dok je Sanšajn stars 13.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading