OGLASIO SE I PARTIZAN: Evo šta su crno-beli rekli o ulasku u EVROPSKU SUPERLIGU!

Autor:

Sport

23.12.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Crvene zvezde, Partizan je dao svoj stav o mogućoj podršci ideji najbogatijih klubova.

OGLASIO SE I PARTIZAN: Evo šta su crno-beli rekli o ulasku u EVROPSKU SUPERLIGU!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Povodom nedavne presude suda da dozvoli organizaciju evropske Superlige diglo se dosta prašine u svetu fudbala. Za sada ne deluje kao da projekat uzima maha, ali stvari se menjaju u svakom trenutku. 

Poznatno je kako je Zvezdan Terzić otklonio sve spekulacije oko potencijalnog ulaska Crvene zvezde u projekat najbogatijih klubova Evrope, a sada je to učinio i Partizan. Crno-beli su uz UEFA i smatraju da je to pravi put za fudbalsku budućnost. 

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Saopštenje Partizana prenosimo u celini. 

- Fudbalski klub Partizan je upoznat sa odlukom Evropskog suda pravde u slučaju Superlige. Kao jedan od klubova sa najdužim stažom u ECA (Evropska klupska asocijacija), nastavićemo da podržavamo sportske vrednosti koje promovišu UEFA i ECA, kao krovne organizacije evropskog fudbala, jer sinergišu sve klubove i to je ono što ovu igru čini globalno najpopularnijim sportom. Verujemo da se prave vrednosti fudbala i svega onoga što on predstavlja mogu ostvariti jedino kroz institucionalnu saradnju ECA i UEFA i, shodno tome, FK Partizan ne podržava osnivanje Superlige - stoji u obraćanju fudbalskog kluba. 

Podsetimo, tim iz Humske je pobedom u derbiju osigurao sebi vodeću pozicijiu u Superligi Srbije, i ima bod prednosti u odnosu na večitog rivala. Crno-beli imaju 47 poena i očekuje ih prelazni rok u kome žele da se pojačaju, ali i da nadomeste moguće odlaske iz Humske 1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading