GEST O KOME SE PRIČA! Evo kako je doktor Branimir Nestorović PRIREDIO prijatno iznenađenje navijačici Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je otkrio da je u mladosti bio zaljubljenik crno-bele boje.

GEST O KOME SE PRIČA! Evo kako je doktor Branimir Nestorović PRIREDIO prijatno iznenađenje navijačici Partizana! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Doktor Branimir Nestorović je posle nedavno završenih izbora došao u žižu interesovanja, jer je odlučio da uđe u političke vode.

Zbog toga je zanimljivo videti neke njegove prethodne izjave, kada se pojavljivao na medijskim stanicama, ali u sferi sporta. Nedavno je otkrio da je u mladosti bio simpatizer Partizana, ali da godinama unazad fudbal i ne prati.

Ipak, jednom prilikom gostujući na TV Prva, kod Marije Kilibarde, koja važi za veliku navijačicu kluba iz Humske, napravio je džentlmenski potez i poklonio poznatoj voditeljki majicu sa obeležjima "parnog valjka".

Tom prilikom je pulmolog Nestorović govorio o najmoćnijim biljkama i začinima, kao i novom petom izdanju svoje knjige "Između dva sveta". Međutim, najzanimljiviji trenutak se desio kada je njeno gost želeo da uruči voditeljki poklon u vidu majice sa natpisom "Deca nisu kredit".

Budući da je majica bila u crno-belom dezenu, a voditeljka koja je poznata kao vatrena "grobarka" upitala je doktora Nestorovića da li je to "nešto Partizanovo", ali je sačekao spreman odgovor čuvenog doktora.

- Ne, ma kakvi Partizanovo. Ja sam veća zvezda od Partizana - prokomentrisao je Nestorović, na šta je Kilibarda odgovorila simpatičnim smehom.

Taj trenutak možete da vidite od 10:29 u priloženom video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading