OVO SE NEĆE DOPASTI NAVIJAČIMA ZVEZDE: Nemanja NIkolić PROZIVAO Bukarija posle pobede!

Autor:

Sport

20.12.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana se nakon pobede osvrnuo na izjave igrača Zvezde.

OVO SE NEĆE DOPASTI NAVIJAČIMA ZVEZDE: Nemanja NIkolić PROZIVAO Bukarija posle pobede!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su nakon pobede protiv Crvene zvezde postali jesenji šampioni Superlige Srbije! Pobedom nad ljutim rivalom u 171. večitom derbiju rezultatom 2:1, crno-beli su uspeli da prekinu niz loših nastupa i u pravom trenutku ostvare trijumf u jednom najbitnijh mečeva sezonu.

Fudbaler Partizana, Nemanja Nikolić, osvrnuo se posle meča na izjave Osmana Bukarija pre derbija. Igrač iz Gane je najavljivao ubedljivu pobedu svog tima i deluje kao da je samo doneo lošu sreću svom timu.

- Verovali smo, mislim da je njihov igrač zaslužan za to, zbog onoga što je izjavio da će biti 3:0 ili 4:0, a mogu i ja da mislim da smo mi kvalitetniji. Niko nas neće ponižavati i omalovažavati, to je ružno. Da je Zvezda na 16. mestu, ja to ne bih uradio. Mogao sam da postignem gol, ali nadam se da će mi se vratiti drugi put - izjavio je Nikolić "vruće glave" posle meča.

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić u dresu Partizana

On nije prvi koji je odgovorio Bukariju. Bivši igrač Partizana, Nemanja Miletić takođe nije dozvolio krilu crveno-belih da omalovažava njegov nekadašnji klub.

Partizan je pobedom došao do 47. poena u najkvalitetnijem rangu srpskog fudbala. Trijumfom su ostavili večitog rivala iza sebe, a Crvenoj zvezdi ostaje da nastavi disati za vratom ljutom rivalu s obzirom da se nalazi u zaostatku od samo jednog boda.

Ovu trku će crveno-beli nastaviti sa novim stručnjakom. Kako mediji prenose, Barak Bahar je odma nakon derbija postao bivši, a na klupu će dobro poznato lice na Marakani, Vladan Milojević.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading