SRBIN NA PRAGU ŠAMPIONA EVROPE: Mančester siti želi Matiju Popovića!

Autor:

Sport

20.12.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler mogao bi da postane novi igrač aktuelnog prvaka Engleske.

SRBIN NA PRAGU ŠAMPIONA EVROPE: Mančester siti želi Matiju Popovića!

Foto: Fudbalski savez Srbije

Kako prenosi najpoznatiji fudbalski insajder, Fabricio Romano, mogao bi da postane novi igrač Mančester sitija!

Za usluge mladog srpskog igrača zainteresovana su najveći svetski klubovi. Samo neki od njih su i Barselona, Real Madrid, Borusija Dortmund, Bajer Leverkuzen i Ajaks. Sada se, prema informacijama kojima raspolaže Romano, u trku uključio i tim iz Mančestera. Takođe, u novembru je postojala mogućnost i prelaska u Milan, ali se ni to nije desilo.

 

Popoviću 2023. godine ističe ugovor sa Partizanom, pa bi ova dva tima, ali i ostali koji su zainteresovani, mogli da ga dovedu bez obeštećenja. Fudbaler Partizana ima 17 godina i dete je ovog tima. Letos se istakao na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina u Mađarskoj. Trebalo je da bude priključen pripremama prvog tima, ali je došlo do razmimoilaženja u stavovima, pa nije došlo do potpisivanja novog ugovora. Iako je rođen u Nemačkoj, Popović je reprezentativac Srbije u uzrastu do 17 godina.

 

Popoviću 2023. godine ističe ugovor sa Partizanom, pa bi ova dva tima, ali i ostali koji su zainteresovani, mogli da ga dovedu bez obeštećenja.

Fudbaler Partizana ima 17 godina i dete je ovog tima. Letos se istakao na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina u Mađarskoj. Trebalo je da bude priključen pripremama prvog tima, ali je došlo do razmimoilaženja u stavovima, pa nije došlo do potpisivanja novog ugovora.

Iako je rođen u Nemačkoj, Popović je reprezentativac Srbije u uzrastu do 17 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading