STIGLI DO NOVE POBEDE! Arsenal bolji od Brajtona

Autor: M. N.

Sport

17.12.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tobdžije" čuvaju prvo mesto na tabeli

STIGLI DO NOVE POBEDE! Arsenal bolji od Brajtona

Foto: Tanjug/AP

Gabrijel Žesus

Fudbaleri Arsenala pobedili su danas u Londonu ekipu Brajtona rezultatom 2:0 u meču 17. kola engleske Premijer lige.

Golove za Arsenal postigli su Gabrijel Žezus u 53. i Kai Haverc u 87. minutu. Arsenal je trenutno prvi na tabeli sa 39 bodova, a u narednom kolu gostovaće Liverpulu. Brajton je deveti na tabeli sa 26 bodova, a u narednom kolu dočekaće Kristal Palas.

U narednom kolu, Arsenal će gostovati Liverpulu, dok će Brajton u goste Kristal Palasu.U istom terminu, Vest Hem je kao domaćin pobedio Vulverhempton sa 3:0.

Golove za Vest Hem postigli su Mohamed Kudus u 22. i 32. i Džerod Bouen u 74. minutu. Vest Hem je sedmi sa 27 bodova, a Vulverhempton je 13. sa 19 poena.

U sledećem kolu, Vest Hem će dočekati Mančester junajted, dok će Vulverhempton dolekati Čelsi. Aston Vila je u gostima pobedila Brentford sa 2:1.

Poveo je Brentford golom Kin Luis-Potera u 45. minutu, da bi preokret i pobedu Aston Vili doneli pogocima Aleks Moreno u 77. i Oli Votkins u 85. minutu. Aston Vila je druga sa 38 bodova, a Brentford je 12. sa 19 poena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading