TIJANA AJFON SLAVI POBEDU SNS NA IZBORIMA: Predsedniku Vučiću uputila POSEBNU PODRŠKU ovim gestom!

Autor:

Zabava

17.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon nije krila sreću povodom pobede SNS na izborima.

TIJANA AJFON SLAVI POBEDU SNS NA IZBORIMA: Predsedniku Vučiću uputila POSEBNU PODRŠKU ovim gestom!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon na Instagram profilu objavila je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na današnjim izborima. Nakon što su stigli zvanični rezultati, u srpskoj prestonici počelo je uveliko slavlje, te je Tijana usnimila vatromet koji su građani organizovali povodom ubedljive pobede na izborima. 

Nakon ubedljive pobede Srpske napredne stranke na izborima koji su se održali danas, 17. decembra širom Srbije, građani nisu krili zadovoljstvo rezultatima, te se iz raznih krajeva Beograda mogao videti vatromet. 

SNS se oglasila po pitanju održanih izbora, a Aleksandar Vučić je poručio da je u Beogradu nesumnjivo najviše glasova osvojila lista "Srbija ne sme da stane". Podsetimo, kad su u pitanju izbori za Beograd, 38,5 osvojila je lista Srbija ne sme da stane, 35% Srbija protiv nasilja, slede NADA 6%, SPS 5,4% i 5,1 Nestorović. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

 

- Znamo sa koliko muka ćemo da se suočimo, ali je za nas važno da ujedinimo ljude, ma ko bude formirao većinu u Beogradu. Narodu smo obećali da će Srbija biti drugačija zemlja,l sotalo nam je da još mnogo toga uradimo! Beskrajno sam srećan i zahvalan divnim ljudima koji se borili u ovoj kampanji, koji su veliki pritisak trpeli - poručio je predsednik Vučić.

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, takođe nije krila sreću nakon rezultata izbora.

Ona se od srca zahvalila narodu i građanima Srbije, što su glasali za viziju, plan i program pobedničke Srbije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading