SADA JE SVE JASNO! Italijani se OGLASILI oko dolaska Đorđevića!

Autor:

Sport

15.12.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as se pominjao kao potencijalni kandidat za naslednika Đanmarka Poceka.

SADA JE SVE JASNO! Italijani se OGLASILI oko dolaska Đorđevića!

Foto: Starsport

Saša Đorđević, selektor Kine

Tokom proteklih dana pojavila se informacija da će legendarni reprezentativac naše države Aleksandar Saša Đorđević postati novi selektor reprezentacije Italije.

Ipak, ekspresno je usledio demant ove vesti i to upravo od strane aktuelnog selektora Kine, da bi se danas o istom slučaju oglasili i Italijani. 

Saša Đorđevićj je nedavno preuzeo i Kinu, s kojom je učestvovao na Svetskom prvenstvu u Manili, gde je zabeležio skroman rezultat u grupi sa Srbijom, Južnim Sudanom i Portorikom, ali, takođe je neko ko se može pohvaliti brojnim medaljama od ranije, kako sa Srbijom, tako i trofejima na klupskom planu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Đani Petrući, prvi čovek KS Italije

"Sale Nacionale" se nedugo posle takvih informacija oglasio i napisao da su navodi netačni.

- Pre puštanja bilo koje objave u etar, uvek bi trebalo proveriti do kraja razlog, povodi i naravno (ne)istinitost iste, jer lažna vest može da nanese nepotrebnu i neželjenu štetu na razne strane. Sale Đ, selektor reprezentacije Kine - ostavio je poruku Đorđević.

Dan kasnije, javio se i Đani Petrući, predsednik Košarkaškog saveza Italije. 

- Ostavite trenera na miru. Poslednji put kada sam video (Saleta) Đorđevića i pričao s njim, bilo je to na Svetskom prvenstvu na Filipinima i to na kraju meča protiv Kine, koju on predvodi - rekao je Đani Petrući za "Korijere". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading