OGLASIO SE ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ I DEMANTOVAO GLASINE: Evo KOJU reprezentaciju će PREDVODITI!

Autor:

Sport

14.12.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađen je pogrešnim informacijama.

OGLASIO SE ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ I DEMANTOVAO GLASINE: Evo KOJU reprezentaciju će PREDVODITI!

Foto: Starsport

Saša Đorđević, selektor Kine

Kao bomba odjeknula je vest da Aleksandar Đorđević preuzima košarkašku reprezentaciju Italije i da će na tom mestu naslediti Đanmarka Poceka koji je postao trener Asvela.

Srpski stručnjak nije dugo čekao da se oglasi ovim povodom, a nije mu jasno odakle ovakve informacije.

 

 

- Pre puštanja bilo koje objave u etar uvek bi trebalo proveriti do kraja razlog, povod i naravno (ne)istinitost iste. Jer lažna vest može da nanese nepotrebnu i neželjenu štetu na razne strane - napisao je Đorđević na Tviteru uz potpis, "Sale Đ – selektor kineske (!) reprezentacije.

Sale Đorđević je na nedavno završenom Mundobasketu vodio Kineze, ali je ispao već nakon grupne faze takmičenja u "Smart Araneta Koliseumu".

Očigledno je da ima poverenje saveza najmnogoljudnije zemlje na svetu da nastavi da radi svoj posao bez obzira na slabiji rezultat.

Đorđević je Srbiju vodio u periodu od 2013. do 2019. godine, a kao klupski trener je radio u Panatinaikosu, Bajernu, Virtusu i Fenerbahčeu. S našom reprezentacijom osvojio je tri srebra, bili smo vicešampioni na Svetskom prvenstvu, Evropskom i Olimpijskim igrama. Legendarnom Saletu je na klupi našeg tima samo nedostajala zlatna medalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading