RAD, RED I DISCIPLINA: Treneri Milana u čudu gledali kako IBRAHIMOVIĆ DRILUJE SINOVE! "Zlatan nije normalan"!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To ne rade ni igrači iz prvog tima".

RAD, RED I DISCIPLINA: Treneri Milana u čudu gledali kako IBRAHIMOVIĆ DRILUJE SINOVE! "Zlatan nije normalan"!

Foto: Profimedia

Slavni napadač Zlatan Ibrahimović (41) postao je trener u Milanu, klubu u kojem je nastupao u dva navrata. Bilo je navoda da će biti pomoćnik, savetnik, sportski direktor, a ispostavilo se da će pomagati šefu struke Stefanu Pioliju.

Bio je to povod da Italijani istraže i razotrkiju njegove trenerske sposobnosti, te je pravo niotkuda isplivala jedna anegdota koja se tiče Ibrinog odnosa prema sinovima fudbalerima Vinsentu (15) i Maksimilianu (17) tokom jednog treninga. 

- Vinsent je jednom došao sa mnom u Milanelo i rekao da želi da trči po terenu. U redu, rekao sam, odradi 30 sprintova od jednog do drugog šesnaesterca. Kondicioni treneri su gledali u čudu i pitali se da sam normalan - prenosi "Index.hr" Ibrine reči, koji potom dodaje:

- Klinci su meni rekli kako ni igrači iz prvog tima ne rade ovo. Kad se trenira, trenira se.

Nakon toga Ibra je ispričao još jednu anegdotu.

- Na Ibici smo, odrađujem trening, pa se vraćam na jahtu. Podne je. Pitam suprugu Helenu gde su deca? Još spavaju. U podne?! Obaveštavam kapetana da zaustavi brod. Budim Maksija i Vinsenta. Spremite se, idemo da treniramo, imate dva minuta da se spremite. Izlaze, nisu ni zube oprali, nalazim pogodno mesto gde mogu trčati - priseća se Ibra i nastavlja:

- Maksi, s obzirom na to da je stariji i jači, radi bez problema. Vinsent ne uspeva držati tempo, spušta mi čelo na grudi i govori: "Tata, ne mogu više." Ja vičem: ''Tri, dva, jedan.'' Nastavlja. Stiže na drugu stranu, savija se sa rukama na kolena, trči poslednji sprint. Govorim mu: "Dobro si ovo odradio, Vinsente, idemo." Bez poljubaca, zagrljaja i sličnih stvari. Samo "Dobro si ovo odradio. On sada zna da, i kad misli da je umoran, može dovesti do kraja ono što je započeo. Sada zna da ako ne hodaš po vatri, nikad to nećeš otkriti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading