PARTIZAN RASKRSTIO S MOZGOM I LOGIKOM: Ne pomaže ni nebeski čistač, ni Sveti Đorđe da otera sve aždaje

Autor:

Sport

12.12.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što su u Humskoj uspeli za 15 dana je suprotno svim fudbalskim i prirodnim zakonima, neobjašnjivo, šokantno i čudnovato, brutalan je Ivan Golac.

PARTIZAN RASKRSTIO S MOZGOM I LOGIKOM: Ne pomaže ni nebeski čistač, ni Sveti Đorđe da otera sve aždaje

Foto: Starsport

Partizan je uspeo nemoguće, ali u negativnom kontekstu i na svoju štetu. Izabranici Igora Duljaja imali su 25. novembra pre podne šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a onda je brod krenuo da tone.

Sada je već ispod površine, a može se desiti da uskoro završi i na dnu. Dva poraza u Superligi, od TSC u Humskoj sa 4:0 i od Radničkog u Nišu sa 2:1 doveli su do toga da su crno-beli napravili od govotog veresiju i da trenutno imaju isti broj bodova kao Crvena zvezda, s tim da je večiti rival ispred zbog bolje ukupne gol-razlike.


Kakav je odnos međusobnih snaga znaće se 20. decembra posle 171. večitog derbija, koji će se igrati u okviru odloženog devetog kola Superlige, ali ako je suditi na osnovu viđenog Partizanu se crno piše, iako ni Zvezda nije oduševila. Pritom proslavljeni as crno-belih Ivan Golac, u razgovoru za Republiku, ne vidi svetlo na kraju tunela.

Foto: Starsport

Bez dlake na jeziku: Ivan Golac


- Pre mesec dana sam rekao da je titula gotova priča vodeći se zdravom logikom da je kod nas i jedan bod velika prednost, a kamo li šest. Eto, izvinjavam se, ali Partizan je uspeo nemoguće u našim fudbalskim okvirima za samo 15 dana. Šokantno, čudnovato, suprotno logici i zakonima prirode su izgubili titulu koja je bila gotova stvar. Neobjašnjivo je izgubiti utakmice na takav način kao što je uspeo Duljajev tim. To što su oni uradili nije prirodno, krši sve fudbalske zakone, prirodne zakone i logičke pojave. Pa Partizan je uradio ono što ni u naučnoj fantastici nije moguće. To što oni igraju nema veze sa mozgom, a ne sa fudbalom. Pa Grafičar ih umalo nije izbacio iz Kupa Srbije - rekao je vidno razočarani Golac.

On je poručio da ne prepoznaje Partizan i da ne bi znao o kom se klubu radi da skinu dresove. Tako očigledno mečevima pristupaju i protivnici, bez strahopoštovanja, što nekada nije bio slučaj.

Foto: Starsport

Bodovi ostali u Nišu: Duel Radničkog i Partizana


- Neprirodno je da Partizanu protivnici kao što su Radnički, Mladosti i ostalih budu neugodan rival. Protiv njih se nekada postavljalo pitanje koliko ćemo im golova dati, a sada izgubimo. To odavno nije onaj moj Partizan. Da im skinemo dresove ne znam šta bih rekao koji je to tim - dodao je Golac.

Kako sanirati posledice i vratiti se na kolosek uspeha Golac ne zna i smatra da je odgovor mnogo daleko od Humske.

- Saniraju se uzroci problema, a ne posledice. A uzrok je mnogo duboko i daleko od nas vremenski. Partizanu ne može da pomogne ni nebeski čistač, ni Sveti Đorđe da ubije sve aždaje u klubu. Pa tamo se zna samo ko održava travu, mada mi se čini ni da to mesto nije sigurno. O predsedniku kluba, direktoru i ostalim u upravi da ni ne govorim. Sve da ih skloniš opet bi bilo problema. Izlaz ne vidim, sem da se okrenemo svojoj deci i domaćim igračima i da krenemo od nule - jasan je Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading