ISPLIVAO SNIMAK NAPADA NA SUDIJU! Fudbaleri ga ŠUTIRALI kao loptu! Predsednik BIJE gore nego Fjuri! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.12.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene obeležile utakmicu turskog prventva između Ankaragučua i Rizespora.

ISPLIVAO SNIMAK NAPADA NA SUDIJU! Fudbaleri ga ŠUTIRALI kao loptu! Predsednik BIJE gore nego Fjuri! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbalsku planetu obišao je jezivi snimak na kome predsednik Ankaragučua Faruk Koca uleće na teren i nokautira pesnicom glavnog delioca pravde.

Ova užasavajuća scena zgrozila je sve poklonike najvažnije sporedne stvari na svetu, a napad na Halila Melera izgleda više nego brutalno.

Imao je šta Koca da prigovori arbitrima posle susreta njegovog tima i Rizespora, gde su gosti izjednačili na 1:1 u 90+7. minutu, pa je odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka uleteo na teren i napao nesrećnog arbitra Melera.

U međuvremenu se pojavio i snimak iz drugog ugla, na kome se jasno vidi kako su u fudbaleri Ankaragučua nogama šutirali Halila Melera.

Nesrećni sudija završio je u bolnici, dok je zvanična istraga pokrenuta i nema sumnje da prvog čoveka Ankaragučua čeka žestoka kazna. Verovatno i pojedine prvotimce koji su učestvovali u incidentu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading