SADA JE I ZVANIČNO, IBRAHIMOVIĆ SE VRATIO U MILAN: "Hoću da pomognem svom klubu u svakom mogućem smislu!"

Autor:

Sport

11.12.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada želi da se oproba u drugim "vodama"...

SADA JE I ZVANIČNO, IBRAHIMOVIĆ SE VRATIO U MILAN: "Hoću da pomognem svom klubu u svakom mogućem smislu!"

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović je pre nekoliko meseci završio profesionalnu karijeru u dresu Rosonera, a sada je i zvanično, Ibrahimović se vratio u Milan!

Naime, poslednjih dana se spekulisalo o Ibrahimoviću kao Piolijevom nasledniku na funkciji trenera koji, ipak, ne bi mogao sam da vodi Milan jer nema odgovarajuću trenersku licencu, a na klupi bi zajedno sa njim sedeo nekadašnji saigrač Ignacio Abate.

Abate je trenutno trener omladinaca Milana i beleži fantastične rezultate.

Međutim, do toga neće doći, pošto se Zlatan u grad "mode" vratio kako bi postao "desna ruka" prvog čoveka kluba Gerija Kardinalea.

- Moja ljubav prema AC Milanu je oduvek bila ogromna. Želeo sam da se vratim ovde. Hoću da pomognem svom klubu u svakom mogućem smislu - izjavio je Šveđanin po povratku u stari klub.

Milan je u Seriji A na trećoj poziciji sa sedam bodova manje u odnosu na Juventus koji je na drugoj poziciji i čak devet u odnosu na lidera Inter.

Zlatan Ibrahimović je tokom karijere nastupao u dva navrata za Milan - u prvom mandatu od 2010. do 2012. godine, dok je drugi put zadužio opremu Rosonera 2020. gde se ujedno i penzionisao tri godine kasnije. Osim toga, branio je boje i PSŽ, Mančester junajteda, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone i mnogih drugih velikana.

Ostaje da se vidi da li će Stefano Pioli zadržati posao ili će ipak neko drugi dobiti šansu da "izvadi" sezonu Rosonera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading