BLATO NA "ČAIRU": Evo kako izgleda teren Radničkog pred dolazak Partizana!

Autor: M. M.

Sport

10.12.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Duljaj ljut.

BLATO NA "ČAIRU": Evo kako izgleda teren Radničkog pred dolazak Partizana!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 16 časova igraju meč 18. kola Superlige u Nišu protiv Radničkog, a samo dan ranije crno-bele su na stadionu "Čair" dočekali užasni uslovi.

Na travnatoj podlozi stadiona se na par mesta trava ni ne nazire od blata i kaljuge, pa je jasno da po takvim uslovima lopta ne može da se kreće kako bi to inače bio slučaj. Takođe, povećava se i rizik od povreda.

Republika

Foto: FK Partizan

Teren

Trener Partizana Igor Duljaj je na današnjoj konferenciji za medije komentarisao teren i dodao da niko nema da zaštiti kolege koje su rekle da decembar nije najbolje vreme za fudbal.

Foto: FK Partizan

Teren

- Za nas je svaka utakmica najteža i najvažnija. Posebno ova utakmica koja će se sutra odigrati u Nišu. Znamo da je teren veoma loš i nema druge nego da se odigra po tako lošem terenu. Verujem da je i mom prijatelju i kolegu Đorđeviću biti isto neprijatno da izađemo po onom lošem terenu. Nadam se da se naši sportski prijatlelji iz Niša neće naljutiti. Međutim, to će nam biti najveći problem. Kako za njih, tako za nas, da se igra fudbal po lošem terenu. Vidim da nema niko da zaštiti kolege koji su rekli da u decembru ne može da se igra fudbal. Kada su to rekli, nisu mislili da ne može na -12 da se igra, već tereni nisu takvi da na njima može da se igra. Ako je teren dobar, ako ima grejače, hibrid, nije problem da se igra. Ali, ako nema potrebne uslove, kako ćemo i mi i Radnički da pokažemo dobar fudbal? Teško - istakao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading