U PREMIJER LIGI SVE "PRŠTI" OD DERBIJA: Evo gde možete gledati današnje mečeve NAJJAČE lige na svetu!

Autor:

Sport

10.12.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas uzbudljiv dan u Engleskoj

U PREMIJER LIGI SVE "PRŠTI" OD DERBIJA: Evo gde možete gledati današnje mečeve NAJJAČE lige na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Iza nas je još jedan dan prepun fenomenalnih duela i iznenađenja u Premijer ligi.

Ništa manje uzbudljivo neće biti ni danas kada će koplja u Liverpulu u 15 časova ukrstiti Everton i Čelzi. Karamele su "gladne" za osvetom nakon oduzetih bodova posle kojih su se našli u zoni ispadanja iz koje su se, međutim, odličnim rezultatima brzo izdigli. 

U isto vreme počeće i duel između Fulama i Vest Hema. Jedan od derbija Londona gledaćemo na "Krejven Kotedžu" gde će domaći tim probati da zaustavi zahuktale "čekićare" koji ne znaju za poraz u prethodnih šest mečeva.

Još jedan duel projektovan je za 15 časova, a aktuelni šampion će pokušati da se vrati na pobedničke staze protiv Lutona. Novajlijama u Premijer ligi sigurno neće biti nimalo lako protiv Građana koji ne znaju za pobedu na prethodna četiri susreta na "ostrvu", te će sigurno pokušati da iskale bes na "šeširdžijama" koji se trenutno nalaze u zoni ispadanja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Popularni Građani

Poslednji i verovatno najinteresantniji duel počeće od 17 časova i 30 minuta, a susrešće se Totenhem i Njukasl. Tim Angea Postekoglua imao je početak iz snova u Premijer ligi, ali je potom zakazao i na prethodnih pet duela je zabeležio čak četiri poraza. S druge strane, "svrake" su neočekivano ubedljivo poražene od Evertona pre tri dana, ali tim Edija Haua cele sezone igra toplo-hladno, pa će upravo iz tog razloga biti zanimljivo ispratiti ovaj susret.

Pored engleske lige, interesantno će biti u Španiji gde Barselona igra protiv Đirone. Najprijatnije iznenađenje u Primeri ove sezone igra vrlo važan meč na Kamp Nouu protiv Ćavijeve čete, a pobedom bi se ponovo domogli prve pozicije. S druge strane, Katalonci bi eventualnim trijumfom prišli svom večerašnjem rivalu na samo bod, odnosno dva zaostatka kada je u pitanju njihov najveći rival - vodeći Real Madrid.

Sve pomenute utakmice možete pratiti na kanalu Arena Sport Premijum 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading