NE ŽIVIMO U ČAROBNOM SVETU GDE MOŽEMO DA DOVEDEMO IGRAČA SVETSKE KLASE KAD HOĆEMO: Klop o prelaznom roku

Autor:

Sport

08.12.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradiocionalne reči nemačkog stručnjaka...

NE ŽIVIMO U ČAROBNOM SVETU GDE MOŽEMO DA DOVEDEMO IGRAČA SVETSKE KLASE KAD HOĆEMO: Klop o prelaznom roku

Foto: Tanjug/AP

Liverpul igra meč 16. kola Premijer lige na gostujućem terenu protiv Kristal Palasa, a Jirgen Klop je govorio za medije pred ovaj susret. Ipak, najviše fokusa na konferenciji otišlo je na predstojeći zimski prelazni rok.

- Osam godina ne mogu da shvatim da mi postavljate ista pitanja. Stalno pričate o transferima. Kao da je to najjednostavnija stvar na svetu. Treba pronaći igrača, treba pronaći novac za njega, a kao da imamo beskonačno mnogo novca… Ne shvatam. Svi samo pričaju isto, mediji, navijači, svi, počeo je Klop tradicionalno o prelaznom roku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop i Pep Gvardiola

- Sve to košta. A igrač mora da bude pravi. Možete li vi da mi kažete koji je to klub koji prodaje dobrog štopera? Ne bilo kakvog štopera nego najboljeg, jer samo takav može da igra u Liverpulu. Sada ih imamo četvoricu, ne treba nam peti. Sem ako bude povreda, to bi onda moglo da bude problematično zbog broja utakmica. Ne živimo mi u nekom čarobnom svetu u kome možete da dovedete štopera svetske klase dok vam drugi ne ozdravi i bude spreman. Ako nam neko ne stavi igrača pod jelku i ne kaže da možemo da ga koristimo kad nam zatreba… Nisam o tome razmišljao, ali mislim da nećemo dovoditi nikoga, oštar je bio Nemac.

Za kraj se osvrnuo na sudbinu štopera Liverpula koji je odnedavno povređen - Džoela Matipa.

Rekao bih da postoji šansa za produženje ugovora, ali ja se tu ne pitam. Siguran sam da će klub pokazati klasu, jer je to ono što treba da se uradi, završio je strateg Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading